Stiu Tinuletz, insa nu ai nici o garantie acolo
Lucruri Pe Care Nu Le-ati Descoperit Inca La Noul Logan
Collapse
X
-
La X52 nu e mochetă, e un plastic(tip "policarbonat") cu fonomin, evident se montează în funcțe de versiune(Laureate-ul are, posibil Ambiance-ul)Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
-
Cunosc politica okazii. Eu intrebam ce faci in situatia in care ti se defecteaza produsul. Exact asta am patit cu camera dvr. Am trimis-o la garantie si mi-au inlocuit-o.
Originally posted by ten View Posteu am laureate si am lipsa acolo, n-am nimic. Daca ma bag sub bord vad tot ce e pe acolo, o sa ma duc la reprezentanta sa le spun de aceasta treaba.My Ride sigpic
Comment
-
am fost si eu astazi in reprezentanta si mi-a dat acel plastic si mi l-au si montat... daca nu vedeam ca lipseste banuiesc ca nu ma chema nimeni sa mi l dea...
Cine se ocupa in Bucuresti cu activarea diferitelor functii? HSA, semnalul pe impuls?laureate 1.5l, albastru marin
Comment
-
Primul test cu ELM327 Wi-Fi
Se conecteaza foarte usor pe ipad/iPhone, conexiune stabila
Programul e varianta demo. O sa mai testez si vad la ce soft raman. Maine urmeaza testele pe PCMy Ride sigpic
Comment
-
[QUOTE=ten;1618609]am fost si eu astazi in reprezentanta si mi-a dat acel plastic si mi l-au si montat... daca nu vedeam ca lipseste banuiesc ca nu ma chema nimeni sa mi l dea...
Cine se ocupa in Bucuresti cu activarea diferitelor functii? HSA, semnalul pe impuls?[/QUOTE
Cum arata acel plastic ?pune o poza te rog sa vad si eu despre ce e vorba, poate nu e si la mine.
Comment
-
[QUOTE=tase-tase;1619671]Originally posted by ten View Postam fost si eu astazi in reprezentanta si mi-a dat acel plastic si mi l-au si montat... daca nu vedeam ca lipseste banuiesc ca nu ma chema nimeni sa mi l dea...
Cine se ocupa in Bucuresti cu activarea diferitelor functii? HSA, semnalul pe impuls?[/QUOTE
Cum arata acel plastic ?pune o poza te rog sa vad si eu despre ce e vorba, poate nu e si la mine.laureate 1.5l, albastru marin
Comment
Comment