Originally posted by t0rquemada
View Post
Lucruri Pe Care Nu Le-ati Descoperit Inca La Noul Logan
Collapse
X
-
Originally posted by Marian SLZ View PostIesind din bloc deschid masina din telecomanda.Un vecin ma opreste sa-mi spuna nu stiu ce treburi,pret de 3-4 minute.Atunci observ ca masina se inchide singura,fara a apasa butonul de inchidere de pe telecomanda.La masinile voastre e la fel?
Comment
-
Într-adevăr intervalul de blocare automată în cazul în care, după ce descui maşina nu deschizi nicio portieră este de 30 de secunde. Mi se părea cam mult 2-3 minute, cum am citit din descrierile celorlalţi colegi, ca de obicei un print-screen direct de la sursă nu lasă loc de niciun fel de interpretări.
Comment
-
@pilifida: Nu merge în situația descrisă de tine.
@Ampt & stoicanu: La mine(x52) pe cronometru 1 min 58sec(teste în de curs de 5 minute), posibil interval mai mic dacă perioada intre ultima blocare și deblocare e mai mare(Ledul din bord stins)Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
Originally posted by pilifida View Postsi daca ies din masina, las cheia in contact si inchid usa? risc sa raman pe dinafara? sau se inchide automat doar dupa ce a fost deblocata inainte?Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.
Comment
-
La x52 e o smecherie cu butonul de blocare de pe bord, astfel că poți bloca ușule fără cheie.
@aris86: Confunzi alarma(last door arming/eaglemaster) cu BCM-ul(vezi poza de la #825)Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
Comment