Originally posted by djxhouse
View Post
Lucruri Pe Care Nu Le-ati Descoperit Inca La Noul Logan
Collapse
X
-
astazi mergend cu masina, a trebuit sa franez mai brusc pentru un timp de min 3 secunde.
Si faza interesanta, s-au aprins avariile.
stiati acest lucru?
am vazut acest lucru pe Golf6, dar pe logan chiar ca nu ma asteptam.
Originally posted by stoicanu View PostStai pe loc baga un viteza si apasa pana la fund fara sa iei piciorul de pe ambreiaj , se duce pana la capat acceleratia?
daca tin apasat ambreajul, si apas acceleratia tare, motorul nu se tureaza mai mult de 2.750.
daca las masina pe liber, pot sa turez motorul oricat.
Comment
-
Originally posted by djxhouse View Postastazi mergend cu masina, a trebuit sa franez mai brusc pentru un timp de min 3 secunde.
Si faza interesanta, s-au aprins avariile.
stiati acest lucru?
am vazut acest lucru pe Golf6, dar pe logan chiar ca nu ma asteptam.
...
Sent from my GT-I9300 using Forum Runner
Comment
-
Originally posted by einstein1984 View PostLa mercedes citaro trebuie sa faci un shunt intre 2 pini din priza de diag si se tureaza pana la maxim pt ITP.
tampenia e provocata de incompetentii de la RAR care pentru a se blinda si mai tare in vederea eventualelor atentii, interpreteaza cum vor ei textul legii.
in lege scrie ceva de genul: turatia maxima de limitare.
iar ei au tradus asta prin turatia maxima a motorului...
realitatea e alta, suntem membri UE si am fost obligati sa ne aliniem.
asa ca, cei de la RAR nu s-au lasat pana nu au primit un mail in care li s-a explicat de catre un avocat cum sta treaba si ca daca se k k pe ei in continuare ne vedem in tribulan pentru impiedicare dreptului de folosinta asupra bunurilor...sau asa ceva.
brusc au dat o derogare pentru masina respectiva...
deci daca stii sa pui problema corect...
Comment
-
Originally posted by Dan Eugen View PostSpunea cineva printr-un alt topic ca loganul 2 ar avea guri de ventilatie si in spate. Eu nu le-am vazut, dar pana la urma are sau nu?
Poate ne ajuta cei care mai aduc piese pentru logan 2.Attached Files
Comment
-
Originally posted by M.FLORIN View PostGaurile exista la toata lumea dar din pacate nu exista tubulatura. Eu am intrebat la un moment dat in reprezentanta daca stiu ceva de eventuala tubulatura ...dar evident ca ridicau din umeri.
Poate ne ajuta cei care mai aduc piese pentru logan 2.sigpic
Comment
Comment