Mda, care este problema ta ca am inlocuit piese pe garantie? Nu ma intereseaza ca sunt probleme si la alte marci consacrate.....
Lucruri Pe Care Nu Le-ati Descoperit Inca La Noul Logan
Collapse
X
-
Asta e alta problema
Ma repet
Ori ce problema am avut pe garantie a fost rezolvata fara dureri de cap in cel mai scurt timp posibil
Eu înca am garantie la tabla
Am fost la Meridian le-am aratat despre ce este vorba(rugina) si a doua zi m-au sunat sa imi spuna ca ma pot duce la ei pentru remediere
Sent from my iPhone using Tapatalksigpic
Comment
-
Originally posted by aris86 View PostMda, care este problema ta ca am inlocuit piese pe garantie? Nu ma intereseaza ca sunt probleme si la alte marci consacrate.....
Originally posted by stoicanu View Post...
Am fost la Meridian le-am aratat despre ce este vorba(rugina) si a doua zi m-au sunat sa imi spuna ca ma pot duce la ei pentru remediere
Una este sa iti arate "amabilitate/disponibilitate/promptitudine/profesionalism" la inceput si alta este sa decurga lucrurile in aceeasi maniera pana la final!„Viaţa e prea importantă ca să fie luată în serios.” Oscar Wilde
Comment
-
Nu este prima problema legata de rugina pe care o rezolv pe garantie si a fost Ok reparatia
Reparatia a rezistat mai mult decat ce a fost facut de fabrica [emoji23][emoji23][emoji23]
Cu problema actuala nu am ajuns
Trebuie sa gasesc o portita prin care ma pot lipsi de masina
Sent from my iPhone using Tapatalksigpic
Comment
-
Aseara am inchis usa, dar usa a ramas putin deschisa. Vroiam sa inchid masina cu telecomanda de pe cheie. Dau sa se inchida si nu se inchide masina. Logic.
Dar faza criminala. Nu s-au aprins avariile.
Deci, daca usile nu se inchid (o portiera nu este inchisa corect) atunci masina nu se inchide dar nici avariile nu palpaie.
Daca usiile sunt inchise bine, si se apasa de pe cheie butonul de inchidere, atunci se inchide masina si avariile palpaie.
Pe scurt, daca avariile palpaie, atunci masina este incuiata.
Daca avariile nu au palpait, atunci masina nu este incuiata.
Comment
-
Originally posted by djxhouse View Post
Pe scurt, daca avariile palpaie, atunci masina este incuiata.
Daca avariile nu au palpait, atunci masina nu este incuiata.
Comment
-
La deschidere avariile si semnalizarea laterala clipesc o data iar la inchidere avariile si semnalizarea laterala clipesc de doua ori. Daca o usa nu este bine inchisa, la apasarea butonului are loc o blocare urmata de o deblocare rapida fara a clipi avariile si semnalizarile laterale. Gasiti informatia la pag 1.4 din manual.
Comment
Comment