Si eu am zgomotul acela, un fel de hrrrrrr. Si eu am 0.9TCe.
Lucruri Pe Care Nu Le-ati Descoperit Inca La Noul Logan
Collapse
X
-
Noutăți pentru cine nu caută. Informațiile despre TCe 90CP erau disponibile din noiembrie 2012, eu cel puțin știam ce comand. În afară de sistemul SS totul e disponibil și pe Dacia.Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
Salut,
cine ma poate ajuta si pe mine cu ceva informatii, mai exact de cand sau "scos" sau la ce varianta de echipare exista acest deflector de aer (barbita)pe unele au pe altele pauza......
eu am un laureate si culmea nu are !
MersiAttached FilesNiciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!
Comment
-
Deflectorul de aer e standard pentru toate echipările și motorizările. "Problema" e două:
1 acel deflector trebuia însoțit de alte 2 deflectoare înaintea roților față( neavându-le la montaj - au renunțat la toate 3),
2 scade garda la sol cu el(e) montat(e) și dacă mergi preponderent urban(escaladezi borduri) mai rău încurcă.
Configurația completă conține:
deflector aerodinamic bara față (montat după stoc, paradoxal am văzut mai multe E0=Acces cu el montat)
deflectoare înaintea roților față (sunt montate pe unele versiuni)
deflectoare înaintea rotilor spate(astea sunt montate)
deflectoare înaintea rezervorului de carburat - nu sunt montate
Stoicanu le are pe toate pe mașina și îți poate spune dacă câștigi ceva la consum cu ele.
Poți face puțin scandal la Vocea Clientului.Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
t0rquemada
ajunta-ma te rog, cu ceva coduri de piese pentru ele
1 - am banuit eu ceva numai ca, nu eram sigur ..
2 - nu este cazu de escaladat borduri .....
deflector aerodinamic bara față (montat după stoc, paradoxal am văzut mai multe E0=Acces cu el montat)
deflectoare înaintea roților față (sunt montate pe unele versiuni)
deflectoare înaintea rotilor spate(astea sunt montate) ESTE si la mine
deflectoare înaintea rezervorului de carburat - nu sunt montate
) iar ajung la Vocea Clientului, nice ce pot spune doar sunt "prieteniiiii" mei acum am vorbit si nu pot identifica exact elementul despre care vorbesc euLast edited by bobbyred; 15 September 2014, 20:08.Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!
Comment
-
Eu le-am dat mail ca masina nu e conforma cu imaginile de prezentare si le-am incercuit elementul(buza). In 2 zile m-au sunat si au zis ca e pentru masinile de export, dar ca reno mi-l face cadou. Poti incerca varianta asta. Nu m-am tiganit deloc cu ei, doar le-am dat un mail frumos compus.
Comment
-
Am si eu ceva pe care nu l-am descoperit inca la logan. Unde este indicatorul de temperatura a apei din motor?? ) Eu unul n-am mai intalnit masina care sa nu aiba asa ceva... cum imi pot da seama ca motorul a ajuns la temperatura optima? de asemenea indicatorul este foarte util atunci cand ti se strica termostatul. Cum pot afla daca nu-mi mai functioneaza termostatul??
Comment
Comment