Coduri Piese Logan 2
Collapse
X
-
Si e cu discuri ventilate ?
Din 2018, UU15SD xxxx, discuri neventilate.
S-a upgradat. Ma refer la costul de fabricatie.
- Likes 1
Leave a comment:
-
X52 ph1 cu 1,2 16V sigur are discuri neventilate 259mm X 12mm, codul poate fi schimbat, dimensiunea nu
X52 ph2 (UU14SD xxxxx)cu 1,0SCe are discuri ventilate 258 x 22 mm, identice cu X52 ph1 TCe și dCi
X53 ph2 (UU1L52 xxxxx) cu 0,9 TCe are discuri ventilate 280 x 24 mm
Leave a comment:
-
Multumesc! Dar eu vreau sa comand online (piese de origine), iar acolo nu am gasit optiunea de a cauta piesa dupa seria de caroserie.
Leave a comment:
-
Discurile intr-adevar sunt ne ventilate. Comanda-le de la magazin dupa seria de caroserie si nu vei da gres. Sunt aceleasi discuri ca pe logan 2 ph 2 cu motorul de 1.0 SCE.
Leave a comment:
-
Am o intrebare, si daca puteti sa ma elucidati, va sunt recunoscator: Ce cod au discutile de frana, pentru Logan benzina 1.2l, 2016?
Eu am gasit set - Disc Frana Logan NeVentilat Original Dacia-Renault 7701208252 | 6001547683. Este ok?
Multumesc anticipat!
Leave a comment:
-
Am montat cotiera, cumpărată de la Planetară, montată cu ajutorul lui t0rquemada. Este foarte rezistentă, nu se mișcă deloc, te poți așeza pe ea, atât de rezistentă este, cât și prinderea în scaun. O recomand cu căldură. Are spațiul interior destul de generos (doar că nu pun nimic înăuntru).
- Likes 1
Leave a comment:
-
-
Originally posted by gabrieln1960 View PostA doua cotiera este mai mare si are spatiu de depozitare cam de 1 litru. Necazul este ca trebuie se scoti tapiteria pentru montaj. Procedura, codul si instructiunile de montaj in format pdf le puteti gasi aici: http://www.florin.stancu.me/2019/03/...-logan-ii-ph1/
Pana la urma cat are? Nu prea pare sa aiba un litru.
Leave a comment:
-
Sa sti ca nu e foarte greu, mai mult sperietura de a scoate tapiteria si gauritul final.
Cleste de ochiuri segher si un cleste spit cu virf indoit plus tigare sau ciocan de liptit pentru gaura finala in textila scaunului, nu se cunoaste nimic, daca nu stai linga mester nu vei sti niciodata cum s-a facut
Nu ai cum sa iti dai seama de lucrare, zici ca asa a venit din uzina. Vorbesc desigur de cotiera aia cu spatiu de depozitare accesoriu Dacia vinduta pe sait sau la colegi de forum
Leave a comment:
-
Din ce stiu eu sunt doua cotiere care se pot monta pe spatarul scaunului la modelele mai noi. Cand am luat masina am fost tentat sa iau si cotiera dar am renuntat cand am vazut-o pe masina de drive test. Parca era luata de la maxi taxi si nu avea spatiu de depozitare. A doua cotiera este mai mare si are spatiu de depozitare cam de 1 litru. Necazul este ca trebuie se scoti tapiteria pentru montaj. Procedura, codul si instructiunile de montaj in format pdf le puteti gasi aici: http://www.florin.stancu.me/2019/03/...-logan-ii-ph1/
Eu sunt interesat de montarea unei astfel de cotiere dar doar cu montaj inclus. Daca este cineva pe acest forum (sau daca cunoasteti pe cineva) care face aceasta operatiune astept un mesaj pentru stabilirea detaliilor.
Leave a comment:
Leave a comment: