Originally posted by bogdan_cj
View Post
Coduri Piese Logan 2
Collapse
X
-
Originally posted by Sorette View Postuna.
Va rog sa ma ajutati cu un cod de piesa.
Janta tabla logan 2 am inteles ca este ET43
Comment
-
O poze mai clare, dacă se poate.
La prima vedere pare a fi un racord de pe teava de GPL, repet poze mai clare.Last edited by t0rquemada; 6 November 2015, 09:27.Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
[/IMG]Nu am GPL pe masina. Locul cu pricina estein spatele filtrului de aer. Maine am sa mai fac cateva poze.
Comment
-
Cred ca are legatura cu galeria de admisie, de la stanga la dreapta, furtun recirculate gaze carter, racord vacuum pt servofrana?, EGR recirculare gaze arse (esapament)? gresesc? Daca s-a rupt stutul din plastic, este o veste proasta. Daca nu se poate repara cred ca inlocuiesti toata galeria (este din mai multe bucati?).
Trimis de pe al meu K013 folosind Tapatalk„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
-
Originally posted by O.Vasile View PostStie cineva cum se numeste piesa in care intra furtunul din imaginea atasata ?
Eventual un cod, pret. Am rupt partea in care intra furtunul. O sugestie pt. reparatie? Ms.
GPL 140038206R 218e+tva
Last edited by eastcowboy; 7 November 2015, 08:28.
Comment
-
Burete insonorizant stalp fata - atat pentru aripa din stanga cat si pentru cea din dreapta
765C51069R
Comment
-
Multumesc torquemada,dar cred ca nu m-am exprimat eu corect sau sunt aceleasi coduri.Codurile date de tine sunt pentru bavetele de noroi care se pun spre partea cu pragul masinii.eu am vazut ceva 'similar' ca sa zic asa puse "in fata rotii" in partea cu spoilerul masinii.cand am sa mai vad o masina o sa-i fac poza si o sa o urc aici.
Comment
-
fac cumva parte comuna cu "barbita" -deflector aer bara 960155505RLast edited by FloNick; 27 November 2015, 12:28.
Comment
Comment