Mulțumesc frumos
Coduri Piese Logan 2
Collapse
X
-
-
Mici chestiuni administrative:
Care mai solicită coduri e rugat să specifice măcar data fabricației (luna/an).
Pot scoate date mai precise și din VIN(serie șasiu)- solicitările se pot face pe PM.Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
Torq îmi poți da te rog un cod pt scut de metal dacia logan 2 și preț?
Și încă o întrebare f importanta:îmi poți spune te rog dacă acest scut de metal acoperă integral partea de jos?în așa fel încât sa nu mai intre pisicile acolo ca deja mă disperă.si mă apuc imediat sa le vânez.
Mulțumesc anticipat.
Gata am văzut mai sus preț și cod.....
Comment
-
Originally posted by bogdan_cr View PostDe ce sa schimbi furtunul ? Crezi ca uleiul ala curge DIN FURTUN ? Uleiul se condenseaza din vaporii de respiratie a carterului care trec PRIN FURTUN, el are decit rolul de a dirija acei aburi dispre carterul motorului spre filtrul de aer. Pune un colier de 3 lei pe el si nu mai curge nimic.
Daca ar trebui sa te ingrijoreze ceva, e de ce sint aburii din carter plini cu vapori de ulei, dar asta e alta discutie, nu mai continui ca se ajunge la flame ... nu continui pe tema asta.
Comment
-
-
Multumesc pentru raspuns; m-am documentat putin si am aflat si rolul ei si principiul de functionare.
Masina a fost lovita si canistra este sparta, am mai bandajat-o cu niste banda adeziva dar este o carpeala si trebue inlocuita. Ma intereseaza daca se gaseste de cumparat si la ce pret. Sper sa nu fie foarte scumpa.
Comment
Comment