Originally posted by t0rquemada
View Post
Coduri Piese Logan 2
Collapse
X
-
Picioruse cauciuc trapă combustibil
788378666R
1,74e+tva
chederul de logan 2 sedan, de la parbriz catre usa spate (stanga/dreapta)
st
768617354R
28,28e+tva
dr
768605647R
28.28e+tvaPentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
Salutare,
Nu vad sa fi vorbit de oglinzi logan 10 ani , cele cu semnalizare, un cod pentru ele aveti ?
Daca se poate si pentru stopurile fumurii tot versiunea 10 ani, eventual si un pret aproximativ.
Tocmai ce voi da comanda de blocurile optice fata versiunea 10 ani pentru logan 2 din 2014 😀 si ma gandeam sa fie cap coada toata treaba.
Multumesc frumos!
Comment
-
un cod pentru placute frana, pentru L2Ph2, MCV septembrie 2017, 1.5Dci 90Cp, Easy-R.
Oare difera placutele intre una cu manuala si una cu Easy-R? Am impresia ca sunt ceva mai solicitate placutele/franele la Easy-R...
L.E. Am gasit in urma cu cateva posturi , 410602581R valabil pentru Tce si Dci...
Deci nu difera in functie de caroserie sau cati CP-Dci sau ca e Easy-R sau nuLast edited by SoNyKeL; 29 October 2018, 09:57.
sigpic
Comment
-
Salut, unde gasesc capacele centrale de la jante? Am dat jos capacele de plastic de pe ele dupa 5 luni de la achizitie si am descoperit ca doar in spate le aveam... Nu am gasit nimic cu search-ul de pe forum.
Comment
-
Nicaieri. Alea nu sunt capace de jante, e capacul care sigileaza butucul rotii si rulmentii.
Pe fata se vede piulita de la planetara, nu are capac acolo. Adica nu e treaba de jante, asa e facuta masina. Si cam asa sunt toate, inclusiv VW.Last edited by valioglu; 3 November 2018, 09:40.
Comment
-
Hello dragi forumisti.
Este cine amabil sa imi spuna si mie codurile de pe Stepway (modelul 2013) pentru urmatoarele doua elemente de pe bara fata, asementea in poza :
1 Element de pe buza bara jos
1 Element de pe bara sub numar
Multumesc anticipatAttached Files
Comment
-
Originally posted by SoNyKeL View Postun cod pentru placute frana, pentru L2Ph2, MCV septembrie 2017, 1.5Dci 90Cp, Easy-R.
Oare difera placutele intre una cu manuala si una cu Easy-R? Am impresia ca sunt ceva mai solicitate placutele/franele la Easy-R...
L.E. Am gasit in urma cu cateva posturi , 410602581R valabil pentru Tce si Dci...
Deci nu difera in functie de caroserie sau cati CP-Dci sau ca e Easy-R sau nu
sigpic
Comment
-
98% ai etrieri și plăcuțe "mari" (jos) și cum Dacia mai face ghivece trebuie văzut ce ai acum pe mașină
Poză via planetarăAttached FilesLast edited by 77sky; 8 November 2018, 18:59.Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
- Likes 1
Comment
Comment