@Midnight : Mașina în cauză avea filtru de motorină fără senzor, acum nu știu ce ai, codurile cu * sunt actuale pe VIN-ul tău
Coduri Piese Logan 2
Collapse
X
-
Nu există ce vrei tu, cel mult îl faci singur.
Pe original, cu coduri, cablul camerei e inclus în cablajul bării spate(doar cu senzori), în cablajul spate stânga și în cablajul habitaclu, pe scurt 95% din cablajul mașinii trebuie schimbat cu unul de Logan II ph2.
De aia când îți spune cineva că nu merge RVC de Logan IIph2 pe Logan II ph1 , nu îți spune degeabaPentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
- Likes 3
Comment
-
Se poate un cod pentru tampon motor(cel din dreapta cum te uiti cu fata la motor) pentru logan 2, 0.9TCe din 2014? Nu stiu cum se poate verifica daca e dus sau nu, dar tind sa cred ca de la el imi vin niste batai cand e motorul rece si cobor o panta.
Comment
-
Midnighte
Spor!Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!
Comment
-
Originally posted by Midnighte View Post1.5 dCI 90 CP ( K9K 612 ) 2013 ?
Si simering palier ? ( asa mi-au spus de la service, nu stiu daca e denumirea corecta )
18,12e+tva
Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
- Likes 1
Comment
-
Originally posted by bogdan_cj View PostRectific, am nevoie de codul pt tampon motor(logan 0.9tce - 2014), cum te uiti la motor cel din partea stanga(de langa vasul de expansiune). Multumesc
113758313R ,cod vechi 113757955R
83,50e+tva
Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
Comment