Multumesc!
Coduri Piese Logan 2
Collapse
X
-
s-au mai scumpit putin.... erau 9.90e+tva.....(postul 618) s-a comandat cineva aceste protectii pentru discuri? daca da.... se monteaza usor?
Comment
-
@stoicanu Protecțiile sunt niște table ce se prind cu 3 șuruburi pe fuzete, în spatele discurilor de frână față. Pentru de deflectoare voi face un post detaliat cât de curând.
Și da s-au scumpit, dar s-a schimbat și versiunea de dialogis(09/2014)Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
Salut. Am si eu o rugaminte mare la voi. Imi puteti da si mie codul de la senzorul de presiune pneuri. Cand mi-am pus anvelopele de iarna pe jantele de table cu care a venit masina un "Dorel" mi-a facut un sensor la o roata praf.... Va multumesc anticipat.
Comment
-
Originally posted by raymondo View PostPartea proasta e ca nu sunt pe stoc cel putin asa mi-a spus patronul de la magazinul de anvelope de unde am luat gumele de iarna.
De o luna imi clipoceste becul in bord de la sistemul TPMS/SSPP ... si este mai mult decat enervant.
Comment
-
Bun, si noi ce facem ?! Eu trebuie sa-mi pun anvelope de iarna, se pot muta valvele de pe rotile cu care vine masina pe jantele noi ?! Nici reprezentantele nu vand valve d-astea ?!
Am dai si eu un mail la dealer'ul local, astept raspuns ... Pana acum, nimic
Comment
Comment