Salut, eu pe masina, fab. oct 2017, am placute de 155 mm lungime, codul 410605536R. Trebuie avut grija ca sunt multe masini echipate si cu placute de 140 mm lungime. Cel mai simplu, daca ai cum sa masori lungimea placutei, ca sa stii ce ceri.
Coduri Piese Logan 2
Collapse
X
-
Stergator stanga schimbat la trei ani si un pic cu cel din poza. Pret 50 lei. Scump, dar sa speram ca tine ca si cel din fabrica.
Attached FilesLast edited by 77sky; 1 July 2020, 23:16.
- Likes 4
Comment
-
Reiese din poza asta ce cod trebuie sa aiba placutele de frana ? Este facuta cand a ramas fara roti, in parcare. Se apropie revizia si trebuie schimbate si placutele (au 46 000 km).
Logan fabricatie 05.2016 0.9 TCe.Last edited by 77sky; 4 July 2020, 21:21.sigpic
Comment
-
Sincer, din poza ( se vede doar placuta dinspre exterior), cred ca mai merg inca 10.000 km. Dar, daca faci balanta eficienta/cost, posibil sa iesi mai bine cu schimbul lor acum. Incearca placute cu material de frictiune mai moale ( se uzeaza mult mai rapid dar masina franeaza mai bine).
Comment
-
Ce marca de placute sunte cele cu care vine masina din fabrica la o.9 tce 2018?eu sunt foarte multumit de ele si as vrea sa mi pun aceleasi placute.Daca se poate sa mi dati si un cod,acum in august la a 2 revizie as vrea sa le am la mine,in caz ca trebuiesc schimbate,sa nu le cumpar din reprezentanta,pt ca sunt prea scumpe,Multumesc!
- Likes 1
Comment
-
Plăcuțe frana Logan SL Prestige plus fabricație mai 2018: https://www.expertpieseauto.ro/frane...10604682r.html Codul l-am aflat de la reprezentanta pe baza seriei VIN. Am aceleași plăcuțe din imaginile de mai sus pe mașină.
Comment
-
Originally posted by autom View PostSincer, din poza ( se vede doar placuta dinspre exterior), cred ca mai merg inca 10.000 km. Dar, daca faci balanta eficienta/cost, posibil sa iesi mai bine cu schimbul lor acum. Incearca placute cu material de frictiune mai moale ( se uzeaza mult mai rapid dar masina franeaza mai bine).
sigpic
- Likes 1
Comment
Comment