If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Salutare, am "folosit functia search" dar nu am gasit aici codul pentru bujiile de la masina mea.
Pe net am gasit 224019133R pentru 0,9 tce dar nu am inteles daca sunt si pentru varianta GPL din fabrica. Trebuie altele sau sunt aceleasi? Multumesc.
Buna ziua , as dori un cod sau un link sau o denumire mai exacta a unei piese si anume caut pentru pasajele de la rotile din spate acele aparatori de noroi care vin inspre fata automobilului . Eu am un logan stepway si nu vine cu acele aparatori din cauza ca are acele protectii de plastic pentru prag . Le caut pentru a le cumpara dar nu le gasesc . Va multumesc
Bujiile pentru 0,9 TCe H4B400 (euro5), H4B408 euro6 și H4B410 (euro6+gpl) sunt doar ILKAR 7J7G, codul renault nou sau vechi nu contează, de verificat direct la ngk dacă chiar au și alte bujii
Bujiile pentru 0,9 TCe H4B400 (euro5), H4B408 euro6 și H4B410 (euro6+gpl) sunt doar ILKAR 7J7G, codul renault nou sau vechi nu contează, de verificat direct la ngk dacă chiar au și alte bujii
Multumesc mult! Dau o bere virtuala! Sper sa ma primeasca cu cu ele.
Salut, am citit in acest topic, la unii sunt placute cu codul 581R (140mm), la altii sunt cele cu 4682R (155mm), diferenta dintre ele fiind de marime. Sper ca am zis corect.
As vrea sa le comand dinainte si sa mi le monteze in reprezentanta, sper sa le nimeresc din prima pt ca ar fi aiurea sa nu se potriveasca si sa platesc ... nimic pentru ca nu as vrea sa le cumpar de la ei, sunt aproape triplu ca pret.
Masina e Logan 2018 0,9 tce GPL fabrica. Am gasit pe situl Partsouq ca ar fi cele 4682R dar acolo scrie si ca masina mea ar fi Renault Logan Sandero II (cf pozei).
Care sunt cele corecte? As putea sa le vad codul daca ma duc la o vulcanizare si sa imi dea roata jos? Mersi!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment