Coduri Piese Logan 2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• alex1ioan
    replied
    Saboții vin la set, echipați complet , pt ambele roti .

Leave a comment:

• apy
    replied
    Cod pentru saboți frana Logan II 1.0 sce (ianuarie) 2019? Am găsit undeva 440609415R dar nu știu dacă am sistem de franare Bosch. Am nevoie de un singur set? Conține saboții pentru ambele roti? Mulțumesc
    Attached Files
    Last edited by 77sky; 4 February 2023, 12:08.

Leave a comment:

• krauser
    replied
    Ma poate ajuta cineva cu un cod de piesa pentru un UCH / BCM de pe o masina cu inchidere centralizata? Vreau sa montez pe un Acces si nu sunt sigur daca trebuie schimbat si UCH-ul sau merge folosit cel de pe masina.

Leave a comment:

• Cosho
    replied
    Le cumperi pe amandoua si asa sunt ieftine.

Leave a comment:

• EmanuelO
    replied
    Salut!

Aveți idee care este codul pentru șaibă de la bușon baie ulei pentru Logan 2 din 2016 cod motor D4F-F7​.
    ideea e că sunt doua coduri cu una cauciucata și una simpla de cupru.
    Mulțumesc

Leave a comment:

• Gil26
    replied
    Silica , scuze din graba am uitat sa dau un like postului tau, am facut-o acum. Corect si subscriu.

Alltricks ,
    poti cauta un cod pentru piesa incercuita si cauta prin dezmembrari dar nu stiu care este acea ”mica diferenta lipsa” care ”afecteaza functionalitatea senzorului”, vezi atasat cum este si la masina mea (Sandero Stepway 2017 la care este functional si nu am eroare), am subliniat opritorul, senzorul (sau comutatorul cum se doreste sa se numeasca) care este in haion asa cum bine s-a scris si anterior, plus ”actionarea”. Iar daca ”am eroare in bord de usa deschisa” as sugera sa verifici senzorul, mufe, conectori, circuit electric, etc... (vezi si postul # 778 poate te ajuta)

Attached Files

Leave a comment:

• Alltricks
    replied
    Salut,
    mersi pentru raspunsuri,da,de sprijin am nevoie,senzorul este ok.Acea mica diferenta lipsa afecteaza functionalitatea senzorului.
    O sa fac un drum la dezmembrari.

Leave a comment:

• Gil26
    replied
    Acesta ? :
    Attached Files

Leave a comment:

• Silica
    replied
    Senzorul de haion deschis pe Sandero II este in haion, acela este doar sprijinul. (Verifica sa nu ai un fir intrerupt la senzor!)

Leave a comment:

• cbota
    replied
    Senzorul de haion deschis cred că e în butonul de închidere...nu cred că ăla e....dar încearcă pe la dezmembrări nu cred că nu găsești...poate că e senzor dar nu cred....Dacă ai eroare de haion deschis mai funcționează închiderea centralizată? Are ceva contact acolo daca e senzor...

Leave a comment:

• cbota
    replied
    Senzorul de haion deschis cred că e în butonul de închidere...nu cred că ăla e....dar încearcă pe la dezmembrări nu cred că nu găsești...poate că e senzor dar nu cred....Dacă ai eroare de haion deschis mai funcționează închiderea centralizată?

Leave a comment:

• Alltricks
    replied
    Salut,
    ma poate ajuta si pe mine cu un cod pentru piesa incercuita din poza?
    Se pare ca am pierdut-o pe a mea si am eroare in bord de usa deschisa.
    Multumesc.
    Sandero 2.
    Attached Files

Leave a comment:

• tase-tase
    replied
    Salutare , ma poate ajuta cineva ce repere au , coduri curea de distributie si cele doua de aer conditionat si alternator.

Leave a comment:

• DFA
    replied
    Originally posted by Midnighte View Post
    Filter mesh under jabot - problema la acel filtru este ca o sa trebuiasca curatata zona anual, pentru ca acum orice obiect strain nu mai intra pana in filtrul de polen si se opreste, ci ramane la nivelul superior, in fata acelui filtru. Si e posibil sa rugineasca ce e metalic in el, din cauza apei.
    Îți faci griji degeaba.
    Am avut în trecut (la L1, 15 ani) și am și acum la L3 (1 an) și nu necesită deloc întreținere - mizeria care se strânge acolo nu blochează filtrul și nici nu am găsit apă/rugină pe acolo.
    Îl cureți când îți aduci aminte.
    Filtrul ăla e incredibil de util.
    Recomand.

Leave a comment:

• Midnighte
    replied
    Sau aici si aici

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google