Primele placute le-am schimbat la reprezentanta, 170 lei (doar placutele)+ manopera, aceleasi placute, de origine, pe care le-am schimbat si eu acum, cumparate din magazin cu 91 de lei. primele placute le-am schimbat ka 30k, acum la 54k am schimbat placutele pentru ca am schimbat si discurile (tind sa cred ca mai mergeam 6k cu placutele vechi, dar discurile erau mult prea uzate). Eu as cumpara placutele si as merge la un service sa le schimb, iesi mult sub pretul reprezentantei (asta daca nu te descurci sa le schimbi singur), cei de la service nu vor sti ca au fost schimbate.
Coduri Piese Logan 2
Collapse
X
-
Manopera a fost 90 lei.
Comment
-
Originally posted by george.sce View Poststai linistit, scritie la frinare cind sint aproape gata de schimbare,
mergi la service reparatie cind auzi scartit, atunci e momentul potrivit
niciodata inainte,
Explicatia este ca nu se mai retrage pistonasul din etrier și placutele apasa pe disc. Se unge acele culise cu vaselina rezistenta la temperatura mare.
- Likes 1
Comment
-
Acel carenaj e dependent de poziția volanului, volan pe stânga = scaun stânga reglabil pe înălțime cu carenaj pe partea dreaptă(interior); volan pe dreapta = scaun dreapta cu reglaj pe înalțime și carenaj pe partea stângă(interior). Chiar dacă faci rost de reperul de pe o mașină de Anglia nu ai în ce să-l prinzi.
Carenajul de pe exteriorul scaunului pasagerului nu s-a montat pe niciun Logan II 10/2012-10/2020, asta la Dacia. Renault Logan II are alt tip de scaune.Last edited by t0rquemada; 12 February 2022, 13:23.Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
- Likes 1
Comment
Comment