If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Aveți idee care este codul pentru șaibă de la bușon baie ulei pentru Logan 2 din 2016 cod motor D4F-F7.
ideea e că sunt doua coduri cu una cauciucata și una simpla de cupru.
Mulțumesc
Ma poate ajuta cineva cu un cod de piesa pentru un UCH / BCM de pe o masina cu inchidere centralizata? Vreau sa montez pe un Acces si nu sunt sigur daca trebuie schimbat si UCH-ul sau merge folosit cel de pe masina.
Cod pentru saboți frana Logan II 1.0 sce (ianuarie) 2019? Am găsit undeva 440609415R dar nu știu dacă am sistem de franare Bosch. Am nevoie de un singur set? Conține saboții pentru ambele roti? Mulțumesc
Cod pentru saboți frana Logan II 1.0 sce (ianuarie) 2019? Am găsit undeva 440609415R dar nu știu dacă am sistem de franare Bosch. Am nevoie de un singur set? Conține saboții pentru ambele roti? Mulțumesc
Cati KM ai parcursi? La cati km se schimba sabotii?
Acum am 127000 km, prinde bine frana de mana dar aud un scârțâit și mai nou alte sunete la frânare. Am comandat piese pentru sistem Bosch (la recomandarea magazinului după seria șasiului) dar inca nu știu dacă sunt compatibile, cred că montez luna viitoare piesele.
Acum am 127000 km, prinde bine frana de mana dar aud un scârțâit și mai nou alte sunete la frânare. Am comandat piese pentru sistem Bosch (la recomandarea magazinului după seria șasiului) dar inca nu știu dacă sunt compatibile, cred că montez luna viitoare piesele.
Ideea e ca de ceva vreme aud si eu la rece un scartait daca apas pedala de frana. dupa ceva km parcursi acel scartait dispare... dar eu am abia 65000. sa fie sabotii sau ceva mizerie..?
Am o bataie de cateva saptamani, se simte in volan, mai ales la viteza mica pe drum mai prost, deobicei cand virez la dreapta.
Se simte si pe asfalt fin ca niste pulsatii slabe in volan. In ultima vreme incepe sa faca zgomot.
Am fost la ITP si inginerul a ajuns la concluzia ca poate sa fie bieleta de directie pe partea stanga. Am gasit urmatorul cod pentru piesa : 485213172R .
Este compatibil cu Dacia Logan 1.0 SCE 2019?
Multumesc.
Salutare, am și eu o problema la pedala de ambreiaj în sensul ca are joc foarte mare în lateral(peste 1cm).am văzut ca are 2 bucșe de frictiune din plastic care sunt foarte uzate.
Ma poate ajuta cineva cu un cod, sau de unde as putea sa le găsesc?
Am fost la vreo 4 magazine și nu găsește nimeni aceste 2 bucșe.
Mașina este logan 2018 0.9tce
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment