If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Bușon cu sită umplere lichid de parbriz 289130004R aprox 5euro
Esti maret, la megane 3 se pierd in draci astea si un coleg cauta asa ceva. Dialogys da rezervorul complet, nu si jucaria asta care este folosibila si pe X95.
merci!
Strecuratorea e inlocuita cu 289130999R, tot 5 euro
Last edited by einstein1984; 5 December 2014, 15:17.
Reason: Automerged Doublepost
Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.
rugaminte mare - am nevoie de codul la - consola centrala cu aspect crom satinat.
Am logan Ambiance - cand l-am luat in Mai conform fisei tehnice trebuiau ca aeratoarele + inelele ceasurilor de bord + conturul consolei centrale sa fie cu aspect de crom satinat.
Consola centrala nu avea contur crom satinat , am trimis mail la vocea clientului (acum vreo 2 saptamani) si m-au trimis la reprezentanta Dacia din orasul meu sa vorbesc cu ei pentru a-mi face comanda. Si uite a trecut inca o saptamana si astazi cand am sunat la reprezentanta - mi-au transmis ca au primit tot consola centrala veche si nu stiu care e codul pentru cea care imi trebuie mie.Multumesc.
@Pippen fatada consola centrala - dependenta de ce este mai jos
nivelul de echipare = E2(laureate), E1(Ambiance), E0(Acces)
Supliment editie limitata = ENPA01
Alte modificări comerciale = SAN913
culori interior = HARM01(laureate)
AVER46 = SL10
audio sistem = 28C(radio), 45A(medianav)
682606986R laureate 93,68e+tva
2 682608350R nivel echipament = E2 sau nivelul de echipare = E3, Supliment editie limitata = ENPA01, Airbag pasager. = Da, adaptare model = AVER46 - finalizarea modificarii 46 de culori interior = HARM01
2 682609827R nivel echipament = E2 sau nivelul de echipare = E3, Supliment editie limitata = ENPA01, Airbag pasager. = Da, adaptare model = AVER46 - finalizarea modificarii 46 de culori interior = HARM03
2 682606986R nivelul de echipare = E2, Airbag pasager. = Da, tipul de car audio sistem = 28C sau tip de sistem audio auto = 45A, adaptare model = nr roată suplimentar de adaptare versiune Cazare direcție = mâna stângă; Nivelul de echipare = E2, Airbag pasager. = Nu, adaptare model = nr versiune suplimentar de adaptare
2 682601883R nivelul de echipare = E1, apendicele editie limitata = ENPA01, Airbag pasager. = Da, adaptare model = AVER46 - Finalizarea modificare 46
2 682606939R nivel echipament = E0 sau nivelul de echipare = E1, Airbag pasager. = Da, tipul de mașină = masina fara masina, adaptarea modelului = nr roată suplimentar de adaptare versiune Cazare direcție = mâna stângă; Nivelul Echipament = E0 sau nivelul de echipare = E1, Airbag pasager. = Nr Tip de mașină = masina fara masina, adaptarea modelului = nr roată suplimentar de adaptare versiune Cazare direcție = mâna stângă
Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
2 682606939R nivel echipament = E0 sau nivelul de echipare = E1, Airbag pasager. = Da, tipul de mașină = masina fara masina, adaptarea modelului = nr roată suplimentar de adaptare versiune Cazare direcție = mâna stângă; Nivelul Echipament = E0 sau nivelul de echipare = E1, Airbag pasager. = Nr Tip de mașină = masina fara masina,...
De curiozitate, ştii cumva la ce se referă exprimarea aceasta?
Mersi mult t0rquemada.Ceva m-ai ieftin,aftermarket gasesc pe undeva?Daca are cineva de vanzare asa ceva il rog sa ia legatura cu mine,e bun si unul second hand
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment