Coduri Piese Logan 2
Collapse
X
-
cod pt diuze parbriz Logan 2 (tip perdea) daca stie cineva? - infundata, am umblat la ea, bate aiurea, nu merg reglate. nici nu stiu daca sa pun tot din astea sau clasice (n-am cod nici la alea)
-
Bună, mă interesează coduri pentru macara geamuri spate electrică la Logan stepway sedan 2020 1.0 tce.
Multumesc anticipat.
Leave a comment:
-
Codul este 112105431R, gasit la cautare pe vin pe siteul Autokarma.
- Likes 2
Leave a comment:
-
Salut. Pentru motorul 1.0 sce codul pentru suportul motor de langa vasul de lichid de racire este 113752043r. Am gasit pe mai multe site-uri de piese suportul motor cu acest cod dar partea metalica seamana cu cea a suportului de la motorul 0.9 tce. A cumparat cineva un suport motor care sa se potriveasca pe 1.0 sce? Gresesc in legatura cu codul de mai sus?
Leave a comment:
-
Am inteles, ma poti ajuta in cazul asta cu codul pentru tambur?
Multumesc!
Leave a comment:
-
Salutare!
Pentru rola ABS de pe tambur gasim un cod?
Loganul este 1.5dCi, 2015, 75HP.
Multumesc!
Leave a comment:
-
Salutare
Pentru schimb curea de accesorii si role, motor 0.9 tce H4B 408 (fabricatie decembrie 2016) cel care are doar o rola plus rola intinzatoare
Am gasit codurile acestea pentru tot kitul
K017PK1570 - GATES
529018710 - INA
7PK1570K1 - CONTITTECH
Intrebarea este daca aceste coduri sunt corecte si daca da, care e cel mai bun ?
Multumesc
Leave a comment:
-
A mea a avut curea Dayco din fabrica, iar setul de distributie original Renault pe care l-am cumparat ultima data (in 2018) continea tot curea de la Dayco. Din ce am citit si eu pe forumuri Dayco si Gates ar fi ok, iar Continental ar fi de evitat.
Set distributie original: 77 01 476 745
Iar impreuna cu distributia trebuie schimbata si cureaua de la alternator si compresor AC (daca e cazul).
Leave a comment:
-
Salut. Pentru Logan 2 motorizare 1.2 16v 73cp an 2015 distribuția din fabrica este modelul GATES KP15577XS. ?
Dacă nu, va rog să-mi spuneti care este sau o recomandare pentru un kit complet care sa nu creeze surprize neplăcute.
Mulțumesc
Leave a comment:
-
e ok, codul renaul e ce trebuie. orice bujie de marca, compatibila cu codul champion este ok.
- Likes 2
Leave a comment:
-
Am cumpărat astea, erau 16 lei / buc.Last edited by 77sky; 15 January 2021, 11:55.
- Likes 2
Leave a comment:
Leave a comment: