Logan 0.9 TCe 2016 ce cod are la tamponul anticuplu ? Ma intereseaza mai mult daca este acelasi / echivalent cu 112385698R sau 112383905R. Vreau sa ii schimb tamponul cu unul PowerFlex si am gasit disponibil pentru Clio IV compatibil cu codurile OE respective.
Coduri Piese Logan 2
Collapse
X
-
Nu am platit in avans reviziile. Cand am cumparat masina mi-am propus sa fac revizia in reprezentanta dar am avut numai dezamagiri pana in prezent.
De data asta m-am programat la M-Ciuc, unde am intrebat inainte si ce ulei au pe stoc, si raspunsul a fost : "numai 5w30".
Am anulat programarea si o sa fac schimbul singur sau intr-un service normal.
Multumesc pentru informatie.
- Likes 3
Comment
-
-
A mea a avut curea Dayco din fabrica, iar setul de distributie original Renault pe care l-am cumparat ultima data (in 2018) continea tot curea de la Dayco. Din ce am citit si eu pe forumuri Dayco si Gates ar fi ok, iar Continental ar fi de evitat.
Set distributie original: 77 01 476 745
Iar impreuna cu distributia trebuie schimbata si cureaua de la alternator si compresor AC (daca e cazul).
Comment
-
Salutare
Pentru schimb curea de accesorii si role, motor 0.9 tce H4B 408 (fabricatie decembrie 2016) cel care are doar o rola plus rola intinzatoare
Am gasit codurile acestea pentru tot kitul
K017PK1570 - GATES
529018710 - INA
7PK1570K1 - CONTITTECH
Intrebarea este daca aceste coduri sunt corecte si daca da, care e cel mai bun ?
Multumesc
Comment
-
Salut. Pentru motorul 1.0 sce codul pentru suportul motor de langa vasul de lichid de racire este 113752043r. Am gasit pe mai multe site-uri de piese suportul motor cu acest cod dar partea metalica seamana cu cea a suportului de la motorul 0.9 tce. A cumparat cineva un suport motor care sa se potriveasca pe 1.0 sce? Gresesc in legatura cu codul de mai sus?
Comment
Comment