Sper sa va placa ce a iesit dupa ceva munca pe caldurile astea.este putin murdara piesa in poza .urmeaza data viitoare protectie mocheta sofer locul unde sta piciorul stang cand nu folosim ambreiajul plus o poza cu bordul noaptea
Protectie Mocheta Locuri Spate Intre Cele Doua Covorase
Collapse
X
-
Interesanta ideea cu acea protectie.
Poate ne poti detalia cum / din ce ai confectionat acea protectie.
In prezent exista si in comert astfel de protectii -UNIVERSALE - care se pot adapta dupa foma tunelului median.
Bafta
-
Originally posted by M.FLORIN View PostInteresanta ideea cu acea protectie.
Poate ne poti detalia cum / din ce ai confectionat acea protectie.
In prezent exista si in comert astfel de protectii -UNIVERSALE - care se pot adapta dupa foma tunelului median.
Bafta
Stiu de acel cauciuc pt tunelul median dar parca arata mult mai bine cu aceasta protectie.am confectionat cu ajutorul unui sablon de carton.de tabla si bucata de piele sintetica mi-a facut rost un prieten care lucreaza la cfr.mai greu a fost cu foarfeca de tabla incercand sa tai perfect dupa forma- in 2 ore a fost gata sta fixata cu ajutorul unei bande dubla adeziva cu arici .nu are pic de jocLast edited by shark 2013; 14 August 2013, 22:56.
Comment
-
Frumoasa treaba, imi place.
Pentru cine nu are timp si indemanare, exista un set de presuri de tip tava pentru loganurile vechi care se potrivesc si pe cele noi. Au in plus si aceasta protectie. Aceste presuri au avantajul ca poti pune 1l de apa in ele si nu curge din ele. Eu am dat 80lei pe ele.
Comment
-
Originally posted by cell1 View PostFrumoasa treaba, imi place.
Pentru cine nu are timp si indemanare, exista un set de presuri de tip tava pentru loganurile vechi care se potrivesc si pe cele noi. Au in plus si aceasta protectie. Aceste presuri au avantajul ca poti pune 1l de apa in ele si nu curge din ele. Eu am dat 80lei pe ele.
Multumesc frumos.ai ceva poze cu acele presuri?
Comment
-
Originally posted by jonnie007 View Postde unde le-ai luat cell? sunt covorase fata-spate?
Sent from my GT-I9300 using Forum Runner
Comment
-
Super chestia cu protectia respectiva.
Of: tavitele din comert arata cam asa iar cel de la sofer are si gaurile pentru prindere sa nu alunece + exista tavita si pentru portbagaj.."Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal" - PARAZITII
Comment
-
Originally posted by M.FLORIN View PostSe gasesc pe toate site-urile de profil. Sunt set 5 buc - 2 fata, 2 spate si protectie tunel median. Doar ca potrivirea lor nu este 100% pe logan 2. Platformele fata mai ales difera pe logan 2 fata de logan 1. Inainte de a le cumpara fa o proba sa vezi cum se aseaza.
Sent from my GT-I9300 using Forum RunnerKeep walking...
Comment
Comment