Protectie Mocheta Locuri Spate Intre Cele Doua Covorase

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Protectie Mocheta Locuri Spate Intre Cele Doua Covorase

Sper sa va placa ce a iesit dupa ceva munca pe caldurile astea.este putin murdara piesa in poza .urmeaza data viitoare protectie mocheta sofer locul unde sta piciorul stang cand nu folosim ambreiajul plus o poza cu bordul noaptea
    Attached Files

Interesanta ideea cu acea protectie.
    Poate ne poti detalia cum / din ce ai confectionat acea protectie.
    In prezent exista si in comert astfel de protectii -UNIVERSALE - care se pot adapta dupa foma tunelului median.
    Bafta
    sigpic
    This is My Ride!
    !Visit and enjoy!

Comment

Originally posted by M.FLORIN View Post
      Interesanta ideea cu acea protectie.
      Poate ne poti detalia cum / din ce ai confectionat acea protectie.
      In prezent exista si in comert astfel de protectii -UNIVERSALE - care se pot adapta dupa foma tunelului median.
      Bafta

Stiu de acel cauciuc pt tunelul median dar parca arata mult mai bine cu aceasta protectie.am confectionat cu ajutorul unui sablon de carton.de tabla si bucata de piele sintetica mi-a facut rost un prieten care lucreaza la cfr.mai greu a fost cu foarfeca de tabla incercand sa tai perfect dupa forma- in 2 ore a fost gata sta fixata cu ajutorul unei bande dubla adeziva cu arici .nu are pic de joc
      Last edited by shark 2013; 14 August 2013, 22:56.

Comment

Frumoasa treaba, imi place.

Pentru cine nu are timp si indemanare, exista un set de presuri de tip tava pentru loganurile vechi care se potrivesc si pe cele noi. Au in plus si aceasta protectie. Aceste presuri au avantajul ca poti pune 1l de apa in ele si nu curge din ele. Eu am dat 80lei pe ele.

Comment

de unde le-ai luat cell? sunt covorase fata-spate?
          Keep walking...

Comment

Originally posted by cell1 View Post
            Frumoasa treaba, imi place.

Pentru cine nu are timp si indemanare, exista un set de presuri de tip tava pentru loganurile vechi care se potrivesc si pe cele noi. Au in plus si aceasta protectie. Aceste presuri au avantajul ca poti pune 1l de apa in ele si nu curge din ele. Eu am dat 80lei pe ele.

Multumesc frumos.ai ceva poze cu acele presuri?

Comment

Originally posted by jonnie007 View Post
              de unde le-ai luat cell? sunt covorase fata-spate?
              Se gasesc pe toate site-urile de profil. Sunt set 5 buc - 2 fata, 2 spate si protectie tunel median. Doar ca potrivirea lor nu este 100% pe logan 2. Platformele fata mai ales difera pe logan 2 fata de logan 1. Inainte de a le cumpara fa o proba sa vezi cum se aseaza.

Sent from my GT-I9300 using Forum Runner
              sigpic
              This is My Ride!
              !Visit and enjoy!

Comment

ar fi util un covoras din cauciuc pt piciorul stang la sofer. mocheta se murdareste si parca sacaie mai tare.

Comment

Super chestia cu protectia respectiva.

Of: tavitele din comert arata cam asa iar cel de la sofer are si gaurile pentru prindere sa nu alunece + exista tavita si pentru portbagaj..
                  Attached Files
                  "Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal" - PARAZITII

Comment

Originally posted by M.FLORIN View Post
                    Se gasesc pe toate site-urile de profil. Sunt set 5 buc - 2 fata, 2 spate si protectie tunel median. Doar ca potrivirea lor nu este 100% pe logan 2. Platformele fata mai ales difera pe logan 2 fata de logan 1. Inainte de a le cumpara fa o proba sa vezi cum se aseaza.

Sent from my GT-I9300 using Forum Runner
                    Pai aia e Florine...ca nu vreau unele care sa danseze...pe logan 1 am avut unele luate de pe net de la o firma din tm care au fost excelente...de logan 2 nu au inca...am sunat azi!
                    Keep walking...

Comment

@shark 2013 ce tabla ai folosit?
                      "Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal" - PARAZITII

Comment

Originally posted by mmkelemen View Post
                        @shark 2013 ce tabla ai folosit?

Am folosit tabla galvanizata de 0,5 si care se modeleaza destul de usor dupa forma dorita.cel putin asa mi-a spus cel care a facut rost de tabla

Comment

poze pe lumina dupa ce am aplicat un strat de silicon
                          Attached Files

Comment

Originally posted by shark 2013 View Post
                            poze pe lumina dupa ce am aplicat un strat de silicon

Comment

Hier zeige ich kurz, wie ich mir für mein Fahrzeug einen Teppich-Schoner bastel. Der Originalteppich verschleißt nämlich sehr schnell und wird dann unansehnl...

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google