Ce marca sunt difuzoarele de pe noul Logan? Dar aparatul de radio?
Sistem Audio Stock
Collapse
X
-
Am o intrebare legat de playerul de pe noul logan...
Indiferent ca ascult radio,stik,sau cd, sunetul se aude exact la fel si cu loudness on si cu el off. Rog pe cei care au sa vada daca la ei este vreo diferenta... am avut playere pe alte masini, dar difierenta intre on/off la loudness se simtea clar.
Comment
-
Am facut exact ca in tutorialul pus de t0rquemada. Pana acum singura problema este ca boxa impinge putin fata de usa iar manivela de la geamuri freaca in drept cu boxele. Se poate rezolva cu niste inele de mdf mai subtiri (din pacate nu mai stiu grosimea inelelor....le-am luat de pe be-....). Difuzoarele stock din spate au ~10cm. Mai bine 16.5 + inele mdf.
Comment
-
Am si eu o intrebare. As dori sa ma apuc si eu sa schimb boxele, si pe spate sa pun tot 16,5. Are cineva idee de unde pot cumpara inelele mdf ?
Si mai am o intrebare. As dori un up-grade la cum se aude in masina, dar nu vreau sa iau o tapa cu ampul unitatii. Ca sa fiu mai clar - lipsa de putere si claritate la volum peste 20 este din boxe sau din HU ?
Comment
-
Cel putin la Medianav situatia, e cam asa(copy de pe alt forum):
"I have installed a car stereo system. I have (amp, speakers, tweeters)
When setting the amp, say the expert. The media Nav device lowers the bass, if you increase up the volume. If you up the volume make quieter, then the bass is increased again.
so:
- The louder the music you make, the less bass is played.
- The quieter you make the music, the more bass is played.
"
Pe romaneste:
volum spre maxim, bass-ul e redus automat
volum mic spre mediu, bass-ul e "amplificat"
Ma repet, informatiile sunt pentru Medianav, dar e posibil sa se aplice si la Dacia Plug&radioPentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
Comment