Originally posted by ady_p
View Post
Urmeaza Logan 2 Cu 1.2 TCE 125 CP???
Collapse
X
-
Last edited by crististreulea; 30 January 2014, 22:57.
-
Originally posted by ady_p View PostNissan, click pe "asa ceva" ...
Acolo este o combinatie de motor cu ardere si unul electric si in total ajunge la 400 cp.
Probabil acel motor nu il vei vedea nici pe GTR.sigpic
Comment
-
Am vazut zilele astea Dacia Logan 2 editie 10 ani. Avea partea frontala mai proeminenta, difuzer spate sport din plastic, jante aliaj frumoase. Masina am vazut-o in parcare la WestGate si mi-a placut. Sper sa fie editie speciala cu motorizarea de 1.2 Tce deoarece aceea masina se auzea ca e pe benzina. Regret si acuma ca nu am facut niste poze...
Nu stiu daca a fost o editie facuta doar pentru ei sau va fi o varianta comercializata.
Comment
-
Pe Logan intotdeauna au fost motorizari de 100 CP, ceva imi spune ca o sa urmeze ceva peste 0.9 tce. Prin analogie pana acum cu Dusterul, motoarele entry de pe Prafuila au fost vf de gama pe Logan, deci poate vom avea un 1.2 turbo si aici, desigur nu cu 125 CP.
Totul tine insa de combinatia pret\norme de poluare impuse de UE, poate vedem un 1.6 ca pe versiunea de Logan din Brazilia, care apropo, e stock ca modelul "10 ani" la noi.
Comment
-
Originally posted by t0rquemada View Post@tector "Logan din Brazilia, care apropo, e stock ca modelul "10 ani" la noi." asta crezi tu. Iti pot enumera cel putin 3 caracteristice, care nu vor fi pe Logan II ever.
Comment
-
Prezenta deschiderii pe cablu a portbagajului (implica alt tip de broasca)
Prezenta deschiderii pe cablu a usitei de la busonul de benzina.
Chederul "streasina" de la usi asemanator x90(Logan I)
Prezenta unui dispozitiv de localizare(antifurt, obligatoriu in BR)
Prezenta claxonului pe volan(airbag)
Lipsa reglajului pe inaltime al farurilor (pe unele versiuni)
Daca te uiti cu atentie, in prima poza ai aeratoarele din stanga si dreapta model 2014.
Unii dintre noi cunosteau aspectele aste chiar din 2012, altii le descopera acum.Last edited by t0rquemada; 10 August 2014, 23:54.Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
Comment