Urmeaza Logan 2 Cu 1.2 TCE 125 CP???

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by ady_p View Post
    Dacia m-ar avea din nou client doar daca pun asa ceva pe masini, motor de 1,5 litri si 400 CP.
    Nu va investi Dacia in asemenea motor in veci. Asta-i sigur !
    Last edited by crististreulea; 30 January 2014, 22:57.
    My Ride ! B - 29 - TmT

Comment

• Originally posted by ady_p View Post
      Nissan, click pe "asa ceva" ...
      Am citit articolul si nu scrie ca va echipa o masina de strada si doar pentru circuit asa cum nici cele din F1 nu vor echipa masini de strada.
      Acolo este o combinatie de motor cu ardere si unul electric si in total ajunge la 400 cp.
      Probabil acel motor nu il vei vedea nici pe GTR.
      sigpic

Comment

• Am vazut zilele astea Dacia Logan 2 editie 10 ani. Avea partea frontala mai proeminenta, difuzer spate sport din plastic, jante aliaj frumoase. Masina am vazut-o in parcare la WestGate si mi-a placut. Sper sa fie editie speciala cu motorizarea de 1.2 Tce deoarece aceea masina se auzea ca e pe benzina. Regret si acuma ca nu am facut niste poze...
        Nu stiu daca a fost o editie facuta doar pentru ei sau va fi o varianta comercializata.

Comment

• Se va comercializa sigur "Ediţia aniversară Logan 10 Ani", însă să vedem şi cu ce motorizări .

Comment

• motor 1.4 mpi, fara aer conditionat, geamuri electrice si airbag, vopsita in doua nuante de gri

Comment

• @mflorea: Ce spui tu, a fost odată "Dacia 1310 Dedicaţie".

Comment

• Si totusi, pe cand un Logan cu motor turbo de 125cp?
                Last edited by IancuMIC; 6 June 2014, 23:00.
                Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

• Atunci cand vom avea 2.0 benzina pe Duster de RO. Oricum mai degraba, la urmatorul facelift, Logan-ul va prima AC-automat.
                  Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

Comment

• si cand face un deceniu golanu?
                    Keep walking...

Comment

• Logan-ul a început să fie comercializat din Septembrie 2004.

Comment

• Pe Logan intotdeauna au fost motorizari de 100 CP, ceva imi spune ca o sa urmeze ceva peste 0.9 tce. Prin analogie pana acum cu Dusterul, motoarele entry de pe Prafuila au fost vf de gama pe Logan, deci poate vom avea un 1.2 turbo si aici, desigur nu cu 125 CP.

Totul tine insa de combinatia pret\norme de poluare impuse de UE, poate vedem un 1.6 ca pe versiunea de Logan din Brazilia, care apropo, e stock ca modelul "10 ani" la noi.

Comment

• @tector "Logan din Brazilia, care apropo, e stock ca modelul "10 ani" la noi." asta crezi tu. Iti pot enumera cel putin 3 caracteristice, care nu vor fi pe Logan II ever.
                          Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

Comment

• Originally posted by t0rquemada View Post
                            @tector "Logan din Brazilia, care apropo, e stock ca modelul "10 ani" la noi." asta crezi tu. Iti pot enumera cel putin 3 caracteristice, care nu vor fi pe Logan II ever.
                            unde sunt diferentele in poze, cu exceptia volanului? 100% identic nu va fi niciodata, acolo se vinde totusi sub sigla Renault.
                            Attached Files

Comment

• Renault are alte scaune

Comment

• Prezenta deschiderii pe cablu a portbagajului (implica alt tip de broasca)
                                Prezenta deschiderii pe cablu a usitei de la busonul de benzina.
                                Chederul "streasina" de la usi asemanator x90(Logan I)
                                Prezenta unui dispozitiv de localizare(antifurt, obligatoriu in BR)
                                Prezenta claxonului pe volan(airbag)
                                Lipsa reglajului pe inaltime al farurilor (pe unele versiuni)

Daca te uiti cu atentie, in prima poza ai aeratoarele din stanga si dreapta model 2014.
                                Unii dintre noi cunosteau aspectele aste chiar din 2012, altii le descopera acum.
                                Last edited by t0rquemada; 10 August 2014, 23:54.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google