eu sunt curios daca va fi mai mare ca a unui diesel.
Urmeaza Logan 2 Cu 1.2 TCE 125 CP???
Collapse
X
-
Norma de poluare Euro VI intra in vigoare de la 1 ian. 2014? Pentru modelele noi sau pentru masinile noi?
Am citit pe site-ul www.dacia.ro in scurta prezentare (in avanpremiera) a noului Duster ca lantul de distributie la motorul de 1.2 l si 100+ cp este "pe viata". Intrebare pentru cei care au Lodgy sau Dokker cu acest motor: ce scrie in carnetul de intretinere/
[QUOTE=abc;1509163]Norma de poluare Euro VI intra in vigoare de la 1 ian. 2014? Pentru modelele noi sau pentru masinile noi?
Am citit pe site-ul www.dacia.ro in scurta prezentare (in avanpremiera) a noului Duster ca lantul de distributie la motorul de 1.2 l si 100+ cp este garantat "pe viata". Intrebare pentru cei care au Lodgy sau Dokker cu acest motor: ce scrie in carnetul de intretinere?
Dar la motorul de 0.9 l?
Comment
-
Originally posted by Razvy View Postmotoarele bune nu cred ca vor fi prea curand pe echiparea de baza de la dacia.
desi daca dau comanda ar trebui sa faca cum vreau eu, inclusiv roz bombon in picatele. Dar in romania sta altfel treaba
Ce-i drept insa in romania toti vor bentley la pret de logan dar nu inteleg de unde anume se fac economiile alea la costul masinii.Last edited by einstein1984; 11 September 2013, 17:00.Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.
Comment
-
Multa lume visa...si discuta de zor pe forum...cum ii va sta Loganului II cu motoru' ala de 1.2, 115 CP, de pe Lodgy...S-a vorbit, s-a povestit, s-a aberat (scuze). Dar motorul nu a fost pus.
Acum se incepe o alta poveste cu ce motoare si ce versiuni ultra-sport-premium-pe comanda-roz bonbon...ar trebui sa fie la Dacia.
Dacia nu o sa scoata prea curand model Sport, nici SUV de 200 CP, nici limuzine cu piele de crocodoil si bord din lemn de la ciresul bunicului proprietarului...
Nu ca nu ar putea ci pentru ca NU VREA, si nu vrea pentru ca ar fi inutil...Dacia are in vizor un anumit tip de clienti, un anumit segment de piata...pe care se vede ca il acopera cu succes.
De ca sa se lege la cap, daca nu ii doare?
Comment
-
Dacia nu va scoate o masina cu motorizare ca lumea pentru simplu fapt ca masina ar avea un pret ce ar rivaliza cu al altor masini mai bune. Cine naiba ar mai cumpara Dacia doar pentru ca ar avea 125 de ponei pe un sasiu de cacao, cu o suspensie de cacao, cu niste frane de tot rahatul si cu o caroserie vai mama ei?
Ati da 13-14 mii de euro pe un Logan 1.2 tce? Eu nu.
Comment
-
Originally posted by mr.K View PostDacia nu va scoate o masina cu motorizare ca lumea pentru simplu fapt ca masina ar avea un pret ce ar rivaliza cu al altor masini mai bune. Cine naiba ar mai cumpara Dacia doar pentru ca ar avea 125 de ponei pe un sasiu de cacao, cu o suspensie de cacao, cu niste frane de tot rahatul si cu o caroserie vai mama ei?
Ati da 13-14 mii de euro pe un Logan 1.2 tce? Eu nu.Keep walking...
Comment
-
Si pretul ar fi mare tocmai pentru ca nu ar cumpara nimeni, pana si racerii au 1,4 Ambiance ca nu au avut bani de 16V.Last edited by einstein1984; 12 September 2013, 11:24.Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.
Comment
Comment