Urmeaza Logan 2 Cu 1.2 TCE 125 CP???

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Keep walking...

Comment

Originally posted by darksid3 View Post
      Ar putea sa scoata o serie limitata de Dacii, cu capota motorului, transparenta ))))))
      Si cu un sticker pe luneta "Masina-i de rahat, dar motorul arata asa de bine..." (in genul la cel cu "Dacia cu motor cu injectie" de pe berline)

@ Cezar Saxo (Peugeot 106) e o masinuta care imi place foarte mult (am avut Renault Super5) - insa am ramas surpins ca vad ce "CX" are - destul de slab la ce finut arata masina.
      Last edited by ion_R5; 13 September 2013, 20:20. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Nu vom vedea curând TCe-ul de 125CP pe Logan.
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Sanse reale doar pe Duster, mpi-ul e lesinat rau pe Duster deci 1,2 tCe ar fi un entry level benzinar convingator. Renault trebuie sa urmeze trendul VW si sa elimine mpi-urile, castigul este evident la impozit si acceptabil la consum.

Comment

Originally posted by Dorin z View Post
            https://m.ak.fbcdn.net/sphotos-b.ak/...16937600_n.jpg

acesta este motorul 1.2 TCE 125 CP, arata bine...

Originally posted by ion_R5 View Post
            Si cu un sticker pe luneta "Masina-i de rahat, dar motorul arata asa de bine..." (in genul la cel cu "Dacia cu motor cu injectie" de pe berline)

Poate vor pune un motor ceva mai puternic decat 0.9TCe pe varianta facelift, dar cu siguranta nu va avea 125 CP, ma indoiesc profund si in fond, nici nu-i vad rostul pe Logan. Cred ca 100 CP, chiar si 90 CP sunt de ajuns pe variantele cu motoare pe benzina.
            Last edited by Cristian100; 16 September 2013, 13:53.

Comment

Cromatic, entry level va ramane 1.6 la Duster.
              Andrei, cristian si restul.... din toamna se anunta si pe noul logan motorul de 1.2, se pare ca ne amana din nou. La fel fac si cu AC automat si xenonul de pe Duster.

Comment

Pe un alt forum am intalnit o parere cel putin ciudata cu referire la Dusterul nou cu 125CP 1.2TCe. Spunea omul respectiv cum ca are un var angajat la RTR Romania si ca Dusterul cu 1.2TCe se misca anemic si ca trebuie turat serios ca sa se miste decent. E posibil asa ceva sau e doar fabulatie? Din cate am inteles acest motor are cuplul maxim jos asemanator cu un diesel.

Comment

acum depinde si ce inseamna serios. la altii serios e si 3000rpm

Comment

Originally posted by lord_wader View Post
                    Pe un alt forum am intalnit o parere cel putin ciudata cu referire la Dusterul nou cu 125CP 1.2TCe. Spunea omul respectiv cum ca are un var angajat la RTR Romania si ca Dusterul cu 1.2TCe se misca anemic si ca trebuie turat serios ca sa se miste decent. E posibil asa ceva sau e doar fabulatie? Din cate am inteles acest motor are cuplul maxim jos asemanator cu un diesel.
                    cu rude si de astea sunt lamurit.daca are cuplul maxim jos ca un diesel cum naiba sa fie anemic precumun 1,2 sau mai stiu eu ce motor mpi care abia pe la 3750 rotatii se trezeste.ce nu o sa iasa bine e consumul ala de 6 l care e din filmele cu cpt Picard.
                    Last edited by margelatu; 17 September 2013, 13:17.
                    Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

• Cum nici 1.5 dCi de 110 cai de pe Duster nu a venit pe Logan, asa nici 1.2 tCe nu va veni.

Comment

• Motorul 1.2 TCE 125 CP va fi facut in Spania!!!

sursa: Vocea clientului dacia

Comment

• Eu cred ca va fi motorul de 1,2 Tce pe Logan, insa peste vreo 2 ani, cand vor lansa un facelift ceva. Sunt sigur de asta. Daca nu va avea 125 hp, va avea 115hp macar.

Comment

• Logan 2 pe benzina nu poate ramane plafonat la motorul 0.9 TCE, cu siguranta va fi echipat cu un motor mai puternic, cel mai probabil acest 1.2 TCE, acum dorinta mea este sa fie cat mai repede posibil...

Comment

• va fi sigur pe duster:
                              http://www.whiteimage.eu/clients/wlm...uY29t&server=2
                              Last edited by f10rin; 18 September 2013, 21:39.

Comment

• Asta se stie.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google