Respectati cu strictete precizarile din manualul de utilizare punct
Mai E Nevoie De Rodaj? (0.9 TCE)
Collapse
X
-
Originally posted by georgstelsib View PostSandero Stepway 0.9 easy-r . Am ajuns la 20000 km si consider ca masina mea cu un parcurs preponderent extraurban (mai putine cicluri motor per km)"si-a terminat rodajul" . Ansamblul motor/transmisie /tren de rulare "s-a lustruit destul" cat sa confere un comportament optim masinii . Acum rulez in tr. V-a cu 60km/h fara ca motorul sa mormaie nemultumit . Comsumul a scazut sesizabil la un mers normal dictat de conditiile de trafic.
Comment
-
Am fost intrebat de ce nu mai postez , sau de ce postez rar . Am procedat asa fiindca AUTOSUFICIENTA unora face inutil efortul de propaga ceva din experienta si cunostintele proprii . O prima intrebare pe care ar trebui sa ne-o punem la postarea cuiva si care hai sa spunem ne intriga , ar fi de ce ? face o astfel de afirmatie si sa cerem informatii suplimentare . A considera ca eu stiu totul , ca nimic nu ma mai poate surprinde tehnic , ca detin adevarul absolut intr-un anumit domeniu , este o abordare gresita . Cu cat acumulam mai multe cunostinte , cu atat mai mult de dam seama ca stim extrem de putin.
Comment
-
Nu am luat nici o masura pana acum in legatura cu vibratia in volan la peste 120/h, dar azi am cumparat cauciucuri de iarna (148 lei buc din selgros) si abia asteptam sa termine de strans prezoanele sa le fac proba.la podul 4 (ultimul pod la granita cu bulgarii in Calarasi) am Atins 158 km/h, mai aveam pedala dar urma curba si nu aveam nici un pic de vibratie in volan.concluzie: Dacia mi-a vandut masina fara echilibrare roti.nu iau nici o masura pt ca ma bucur ca s-a rezolvat
Comment
-
Comment