Antifurt?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Antifurt?

Nu m-a tinut nici macar o saptamana masina intreaga.
    Azi-noapte mi-au furat capacele de la roti. Toate 4.

Exista vreun sistem de antifurt la capace? O sa iau altele, dar nu vreau sa faca pasi si alea dupa 2 zile.

Ceva recomandari? Cei de la Dacia au? Daca au, cum functioneaza si sunt bune de ceva?
    La fel, aceeasi intrebare si pentru antifurt la roti (acum vreo 2 ani mi-au furat o roata cu totul la Matiz, atunci am pus niste antifurturi de prin targ, dar au fost cam naspa, ma chinuiam sa le desfac chiar si cu cheia lor, si nu mai vreau).
    As pune si la roti, sa nu ma trezesc iar cu masina schioapa.

Cele de origine nu am văzut să aibă sistem antifurt cum au unele modele de prin târg! Singura variantă, cât de cât viabilă la momentul de faţă, e prinderea capacului cu acele coliere din plastic. Desigur dacă hoţul e hotărât, atunci nici acelea nu te prea ajută, doar poate pe timpul zilei când ai maşina parcată prin diferite alte locaţii decât "acasă"! "Acasă" poţi doar să încerci să-ţi laşi maşina în locuri mai "luminoase".
    Nu cred că există un sistem 100% sigur, care să-i împiedice pe hoţi!
    Personal mi-au "lucrat" 4 capace originale în modul cel mai ciudat. Maşina era parcată la colţul mai întunecat al parcării, iar dimineţa dispărusere! De ce ciudat?! Din cele 4 capace (pe care le aveam de vreo 3 ani!) nici unul nu mai era întreg! Doar parcă cel de pe dreapta faţa era doar juilit mai agresiv, în rest sparte, dar sparte tare de tot! Două din ele se mai ţineau formal, le mai prindeam eu cu piciorul dimineaţa! Menţionez că aces lucru s-a întâmplat în primăvară când schimbasem cauciucurile şi nu aveam nici un colier de prindere; mă gândeam să lei pun, dar mă bătea gândul să shimb respectivele capace! Hm, ciudaţii şi hoţii ăştia, mă întreb ce-or fi făcut cu ele?! Le-au dus la "plastic vechi"?

Comment

Antifurt capace

Antifurt pentru capace exista si uite asa arata, sunt ele cam inestetice dar decat sa cumperi capace la saptamana mai bine cu astea ) Salut !
      Attached Files
      http://www.loganclub.ro/forum/ct_03_fie-t42314.html ..My Ride

Comment

Sunt 45 de lei in Targ Vitan.
        Last edited by 77sky; 18 September 2013, 08:36.

Comment

Originally posted by Dangulica View Post
          Nu m-a tinut nici macar o saptamana masina intreaga.
          Azi-noapte mi-au furat capacele de la roti. Toate 4.

Exista vreun sistem de antifurt la capace? O sa iau altele, dar nu vreau sa faca pasi si alea dupa 2 zile.

Ceva recomandari? Cei de la Dacia au? Daca au, cum functioneaza si sunt bune de ceva?
          La fel, aceeasi intrebare si pentru antifurt la roti (acum vreo 2 ani mi-au furat o roata cu totul la Matiz, atunci am pus niste antifurturi de prin targ, dar au fost cam naspa, ma chinuiam sa le desfac chiar si cu cheia lor, si nu mai vreau).
          As pune si la roti, sa nu ma trezesc iar cu masina schioapa.
          Eu iti recomand sa cumperi capace ieftine (chiar daca sistemul de prindere pe janta nu este intotdeauna foarte bun), in niciun caz sa nu cumperi capace originale (care sunt foarte scumpe si foarte cautate de hoti).

Comment

sunt foarte bune antifurturile din poze, dar gaseste un strungar care sa iti faca alte suruburi cu o forma care iti trece tie prin cap caci alea odata ce sunt pe piata....si hotii gasesc cheie cu usurinta.

Comment

Parerea mea personala.
              1. Jante aliaj incaltate de vara
              2. jante de tabla incaltate de iarna si fara capace

Si cumperi suruburi cu cap antifurt...au ceva bun si pe la Norauto.
              Decat sa pui tablele alea intre suruburi si sa gauresti capacul pentru surubul atifurt (ca la vechea Dacie Nova) mai bine pune capace ieftine asigurate cu un colier de plastic...asta pana optezi pentru jantele de aliaj.
              real power..... diesel power by

Comment

Da-le incolo de capace, bine ca nu ai avut daune mai mari! Eu le-am dat jos oricum pe cand inca avea jantele originale.

Comment

Salut. Am luat anul trecut in august masina noua. La 1 noiembrie (tot anul trrecut) am schimbat rotile cu cele de iarna. (jante si anvelope, toate noi). A doua zi dimineata dupa ce le-am schimbat am gasit masina fara capace. Surpriza pt ei a fost ca am avut antifurturi la roti. Cu un an inainte lui unchimeu i-au furat rotile spate dupa ce a pus cauciucurile de iarna. Masina noua, pe care o avea de 2 luni. Nu a trebuit sa astept sa-mi fure si mie rotile, drept pt care am comandat la dacia antifurturi roti, pe langa cele de duzina pe care le aveam. Acum sunt cu 2 randuri de antifurturi pe fiecare roata, unele de duzina, altele originale dacia.

Nu va cramponati de capace, si asa jantele de tabla ruginesc sub ele. Hotii urmaresc rotile. Mare atentie. Recomand antifurturi de roti originale dacia. Profil unic, generat pe calculator.
                  Last edited by balooo; 17 September 2013, 12:52.
                  sigpic

Comment

la ce bani sunt antifurturile astea originale dacia?
                    Keep walking...

Comment

Erau parca 140 de lei cu prezoane pt jante de tabla si cam 160-170 pt jante de aliaj.
                      sigpic

Comment

poate are cineva o poza...sa vedem cum arata exact pe janta!
                        Keep walking...

Comment

La mine au vrut doar capacele, pt ca nu aveau nici un sistem de asigurare, si erau noi. Greseala mea. Rotile n-aveau nici ele antifurt, le luau si pe alea cu o cheie obisnuita si un cric, daca le vroiau.

Acum am luat alte capace de la dacia, antifurt capace (ca cele din poza de mai sus) si antifurturi roti (de-alea generice, desi luate tot de la dacia, sunt dintr-alea cu prezonul in forma de floare, nu stiu cum sa explic altfel).

@btecus, ce inseamna antifurturi de roti originale dacia. Profil unic, generat pe calculator? Cum arata?
                          Astia de la Dacia (Adras, str Brasov, langa Billa Dr Taberei) nu au mentionat nimic de asta.

Comment

Eu am system antifurt pentru jante luat de aici : http://www.daciashop.ro/antifurt-roti , la capace nu am decat niste soricei pusi atat.
                            sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?

Comment

Antifurturile pentru capace le recomand foarte mult, pentru că măcar sunt descurajatoare pentru hoţi, dacă le văd nu se chinuie şi trec la altă maşină, de exemplu. Chiar dacă se desfac destul de uşor, sunt eficiente.
                              În schimb, cele de roţi trebuie să fie bune, pentru că la acelea nu se pune aşa problema şi le pot desface dacă sunt ieftine şi au o cheie destul de comună.
                              Cele de la dealeri nu cred că sunt tocmai bune.
                              Cel mai nou proiect auto din România!
                              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google