Antifurt?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Am vorbit la dealer si mi-a zis ca atunci cand voi ridica masina, pot sa cumpar de la ei antifurt recomandat de Dacia. Costa in jur de 60-70 lei, dar dupa ce am citit acest thread, consider ca ar fi mult mai bine pt mine si pt masina sa cumpar acele antifurturi '' cu amprenta unica'', desi nu stiu ce model de antifurt au cei de la reprezentanta.

Comment

Originally posted by Dangulica View Post

Exista vreun sistem de antifurt la capace? O sa iau altele, dar nu vreau sa faca pasi si alea dupa 2 zile.
      Exista astea.

Comment

Nimic nu se compara cu bataia data unui hot prins in flagrant . Asta e cel mai bun antifurt , bineinteles acoperit un pic fata ! Dureaza ceva dar cred ca s-ar merita .

Comment

si e 65 lei o bucata? deci trebuie 4 buc x 65lei
          Keep walking...

Comment

Si ce ti se pare asa iesit din comun? sunt 50 lei/buc. cele originale fara antifurt.

Dai un ban da' ... stii ca nu-l mai ai!

Comment

Nu cred ca sant marca Dacia, dar sant luate de la ei.
              O sa revin si cu ceva poze, numai sa fac rost de cablul de la camera foto pe care il am in alta parte.
              Cand mi s-au furat capacele (si stiind patania lu unchimeu cu rotile) m-m dus glont la reprezentanta de la care am luat masina sa comand antifurt. pe vremea aia inca aveam jante de otel pe ambele tipuri de cauciucuri, dar vad ca se potrivesc si la jantele de aluminiu.
              Consilierul de vanzari de la piese mi-a spus ca vin cu profil unic, iar daca pierd cheia, ca sa pot sa fac rost de alta la fel trebuie sa le dau un cod de pe ambalajul cutiei in care au venit. ceea ce mi se pare f ok, in sensul ca nu se gasesc pe toate gardurile. profilul de care vorbim nu este pe exteriorul prezonului, ca la majoritatea de se gasesc prin piese auto, ci este pe fata frontala, un contur neuniform infundat, iar negativul este pe fundul interiorului cheii.

aaa, uite am gasit poza cam cu ce am eu, cred ca chiar acceasi marca de antifurt.

sigpic

Comment

Exact asa am si eu McGard.....sunt super bune......
                sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?

Comment

Aici vorbim de antifurt capace.

Comment

Offf... cred că dacă hoţul e hotărât, atunci... sigur rezolvă toate "antifurt-urile"!
                    Părerea mea, voi nu sunteţi de acord!?

ÃŽn 10 ani (spun şi eu cu aproximaţie!) nu s-a legat nimeni de nimic de la maşina mea, şi sincer vă zic, am uitat-o deschisă, cu geamurile lăsate jos (peste noapte, de la 17.00 la 07.20)... câte şi mai câte şi de câte ori!... iar când a fost să fie... s-a întâmplat (mi-au luat capacele - sparte - menţionate în postul de mai sus)!

Probabil toate aceste elemente de protecţie nu fac decât să ne ajute să "dormim mai bine" noaptea, să credem că am făcut tot ce se putea.

Stimă

Comment

In Romania e haos total! Iti sparge masina si pentru o hartie igienica daca o lasi pe scaun! Ca va place sau nu, asta e adevarul.

Comment

Originally posted by Cromatic View Post
                        Si ce ti se pare asa iesit din comun? sunt 50 lei/buc. cele originale fara antifurt.

Dai un ban da' ... stii ca nu-l mai ai!
                        Cand ai dreptate ai! Nu te pot contesta atat timp cat esti cu dreptatea in mana!
                        Keep walking...

Comment

Originally posted by btecus View Post
                          Nu cred ca sant marca Dacia, dar sant luate de la ei.
                          O sa revin si cu ceva poze, numai sa fac rost de cablul de la camera foto pe care il am in alta parte.
                          Cand mi s-au furat capacele (si stiind patania lu unchimeu cu rotile) m-m dus glont la reprezentanta de la care am luat masina sa comand antifurt. pe vremea aia inca aveam jante de otel pe ambele tipuri de cauciucuri, dar vad ca se potrivesc si la jantele de aluminiu.
                          Consilierul de vanzari de la piese mi-a spus ca vin cu profil unic, iar daca pierd cheia, ca sa pot sa fac rost de alta la fel trebuie sa le dau un cod de pe ambalajul cutiei in care au venit. ceea ce mi se pare f ok, in sensul ca nu se gasesc pe toate gardurile. profilul de care vorbim nu este pe exteriorul prezonului, ca la majoritatea de se gasesc prin piese auto, ci este pe fata frontala, un contur neuniform infundat, iar negativul este pe fundul interiorului cheii.

aaa, uite am gasit poza cam cu ce am eu, cred ca chiar acceasi marca de antifurt.

salut, imi poti da si mie mai multe detalii despre antifurturile din poza, ce pas la prezon ai luat ptr logan? am vazut ca de la firma respectiva sunt mai multe tipuri si lungimi si nu am stiut de care sa cer. de unde le-ai cumparat, cat a costat setu, ce profil are la ''amprenta'' din capu' prezonului, poti pune poze mai detaliate te rog

Comment

Vezi ca gasesti pe DaciaShop.ro , ei vand special aceste antifurturi pentru logan (Au scris in descrierea lor ca e compatibil pt. logan)
                            sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?

Comment

@andrei_aol nu stiu exact sa-ti spun pasul filetului, dar daca l-am luat de la reprezentanta dacia inseamna ca se potriveste pe logan. daca era altul pasul, nu as fi reusit sa le montez.
                              am dat cam 150 pe ele.
                              sigpic

Comment

Daca hotul nu o sa poata fura capacul, o sa-l rupa (cu tot cu antifurt).
                                Solutia e tot capace ieftine care sa arate decent (si sa nu-i trebuiasca hotului).
                                Daca o problema se poate rezolva atunci nu trebuie sa te stresezi, daca nu se poate rezolva atunci chiar nu are rost sa te mai stresezi.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google