Am vorbit la dealer si mi-a zis ca atunci cand voi ridica masina, pot sa cumpar de la ei antifurt recomandat de Dacia. Costa in jur de 60-70 lei, dar dupa ce am citit acest thread, consider ca ar fi mult mai bine pt mine si pt masina sa cumpar acele antifurturi '' cu amprenta unica'', desi nu stiu ce model de antifurt au cei de la reprezentanta.
Antifurt?
Collapse
X
-
Nu cred ca sant marca Dacia, dar sant luate de la ei.
O sa revin si cu ceva poze, numai sa fac rost de cablul de la camera foto pe care il am in alta parte.
Cand mi s-au furat capacele (si stiind patania lu unchimeu cu rotile) m-m dus glont la reprezentanta de la care am luat masina sa comand antifurt. pe vremea aia inca aveam jante de otel pe ambele tipuri de cauciucuri, dar vad ca se potrivesc si la jantele de aluminiu.
Consilierul de vanzari de la piese mi-a spus ca vin cu profil unic, iar daca pierd cheia, ca sa pot sa fac rost de alta la fel trebuie sa le dau un cod de pe ambalajul cutiei in care au venit. ceea ce mi se pare f ok, in sensul ca nu se gasesc pe toate gardurile. profilul de care vorbim nu este pe exteriorul prezonului, ca la majoritatea de se gasesc prin piese auto, ci este pe fata frontala, un contur neuniform infundat, iar negativul este pe fundul interiorului cheii.
aaa, uite am gasit poza cam cu ce am eu, cred ca chiar acceasi marca de antifurt.
sigpic
Comment
-
Offf... cred că dacă hoţul e hotărât, atunci... sigur rezolvă toate "antifurt-urile"!
Părerea mea, voi nu sunteţi de acord!?
ÃŽn 10 ani (spun şi eu cu aproximaţie!) nu s-a legat nimeni de nimic de la maşina mea, şi sincer vă zic, am uitat-o deschisă, cu geamurile lăsate jos (peste noapte, de la 17.00 la 07.20)... câte şi mai câte şi de câte ori!... iar când a fost să fie... s-a întâmplat (mi-au luat capacele - sparte - menţionate în postul de mai sus)!
Probabil toate aceste elemente de protecţie nu fac decât să ne ajute să "dormim mai bine" noaptea, să credem că am făcut tot ce se putea.
Stimă
Comment
-
-
Originally posted by btecus View PostNu cred ca sant marca Dacia, dar sant luate de la ei.
O sa revin si cu ceva poze, numai sa fac rost de cablul de la camera foto pe care il am in alta parte.
Cand mi s-au furat capacele (si stiind patania lu unchimeu cu rotile) m-m dus glont la reprezentanta de la care am luat masina sa comand antifurt. pe vremea aia inca aveam jante de otel pe ambele tipuri de cauciucuri, dar vad ca se potrivesc si la jantele de aluminiu.
Consilierul de vanzari de la piese mi-a spus ca vin cu profil unic, iar daca pierd cheia, ca sa pot sa fac rost de alta la fel trebuie sa le dau un cod de pe ambalajul cutiei in care au venit. ceea ce mi se pare f ok, in sensul ca nu se gasesc pe toate gardurile. profilul de care vorbim nu este pe exteriorul prezonului, ca la majoritatea de se gasesc prin piese auto, ci este pe fata frontala, un contur neuniform infundat, iar negativul este pe fundul interiorului cheii.
aaa, uite am gasit poza cam cu ce am eu, cred ca chiar acceasi marca de antifurt.
Comment
-
Daca hotul nu o sa poata fura capacul, o sa-l rupa (cu tot cu antifurt).
Solutia e tot capace ieftine care sa arate decent (si sa nu-i trebuiasca hotului).Daca o problema se poate rezolva atunci nu trebuie sa te stresezi, daca nu se poate rezolva atunci chiar nu are rost sa te mai stresezi.
Comment
Comment