Dar daca masina vine din fabrica cu capace originale, ce este de facut? Le dau jos si pun alte capace ieftine?
Antifurt?
Collapse
X
-
Originally posted by btecus View Post@andrei_aol nu stiu exact sa-ti spun pasul filetului, dar daca l-am luat de la reprezentanta dacia inseamna ca se potriveste pe logan. daca era altul pasul, nu as fi reusit sa le montez.
am dat cam 150 pe ele.
Originally posted by prometheus View PostVezi ca gasesti pe DaciaShop.ro , ei vand special aceste antifurturi pentru logan (Au scris in descrierea lor ca e compatibil pt. logan)
Comment
-
Originally posted by prometheus View PostEu le-am scos/pus pe roti de cel putin 3 ori si nu au absolut nmk.....am impresia ca sunt cele mai bune antifurturi pentru roti ..MCGard
Comment
-
Inca mai traim intr-o Romanie in care se fura capace, stergatoare de 9 lei (atat costa in hipermarket) sau sigle auto. Vai de capul nostru. Eu vreau in curand sa imi cumpar un volan care se poate scoate sa nu ma trezesc fara masina (si nu glumesc).sigpic
Comment
-
Originally posted by Pacco View PostInca mai traim intr-o Romanie in care se fura capace, stergatoare de 9 lei (atat costa in hipermarket) sau sigle auto. Vai de capul nostru. Eu vreau in curand sa imi cumpar un volan care se poate scoate sa nu ma trezesc fara masina (si nu glumesc).
Comment
-
Mai nou se fura masini cu totul. Daca totul e facut ca la carte, a doua zi masina e deja dezmembrata si vanduta. O piesa acolo, una acolo.
De 3 ani de zile, un amic isi asteapta un Logan chel care i-a disparut din fata blocului. Ce-i drept, peste noapte el a lasat niste lucruri de valoare in masina: lansete de pescuit, barca, si motor de barca + alte maruntisuri. A fost pandit...Ghinion sau prostie.sigpic
Comment
-
Comment
-
eu pe loganul din 2008 nu am avut alarma,insa am avut un antifurt de volan,limba aceea galbena peste volan -clasica,si mai aveam si un antifurt care bloca frana de mana si schimbatorul de viteze
in 5 ani,in bucuresti,nu mi-a fost sparta niciodata,iar de furat nu cred ca si-ar bate capul vreun hot,cu 2 anifurturi pt un logan
plus aveam doua seturi de prezoane antifurt la roti (mai bine mai paranoia,doar traim in romania)
Comment
-
Eu mi-am luat antifurt la roti, din targul Vitan. Au costat vreo 60 lei si scriau ca sunt Made in Germany. Sunt multumit de ele, si pentru capace le-am pus cate doi soricei. Ce-i drept capacele le-am mai julit si masina o parchez langa un stalp de iluminat public si politia locala, patruleaza in zona de cateva ori pe noapte. Am testat cu alarma armata, si din pacate daca scoti usor capacele, alarma nu va reactiona la stimuli. Ieri dupa amiaza, a sunat de cateva ori sirena si politia a venit in zona sa verifice, daca este ceva in neregula.
Comment
-
e bun asa,sa dea domnul sa nu ai probleme cu hotii de nici un fel,
eu unul nu prea am incredere in politia romana,am vazut ca de obicei doar constat,in rest mai nimic
acele antifurturi de roti consta in prezoane speciale,corect?
imi voi monta si eu un set cand voi ridica masina,din pacate in bucuresti este cea mai mare hotie din tara
Comment
-
Originally posted by panselin4 View Postplus aveam doua seturi de prezoane antifurt la roti (mai bine mai paranoia,doar traim in romania)
de fiecare data cand ajung pe la vulcanizari sau uneori service-uri au aia o privire tampa cand se uita la roti...priceless
Comment
Comment