Antifurt?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Salut. Ce ai face daca te-ai trezi cu un cadou frumos de sarbatori, cum s-a trezit un vecin cu masina in parcare, in Timisoara.

Trimis de pe al meu SM-G800F folosind Tapatalk

Comment

Au furat ei rotile de pe 911 turbo +oglinzile... asa ca eu am grija sa o parchez langa una cu roti mai frumoase. + ca daca are alarma, prefera sa va taie voua antifurturile decat sa trezeasca carterul cu a mea.
      Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

Cine e interesat de antifurt roti am eu ceva facut la strug din inox si nu le am mai folosit...
        Attached Files

Comment

Nairda23 sa nu fie "furt" din partea proprietarului c-am mai vazut si din astea!!! oricum dupa cum arata discul de frana pare ca sta de ceva timp pe dreapta masinuta aia!

Eu sunt momentan la al doilea set de antifurturi ce-i drept unele mai ieftine dar de 2-3 ori mai bune decat muult laudatele MCGuard care le-am avut
          Last edited by prometheus; 3 December 2015, 19:28.
          sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?

Comment

Are vreo 3 zile de cand este pe tuse...ruginesc imediat...mai ales de la ploaie.

Comment

nairda23, zilele acestea s a intamplat furtul? se intampla si in timisoara asa ceva?
              frate sa dispara toate rotile la masina si sa iti gasesti masina pe niste pietre, este de neinchipuit
              si cu siguranta politia nu va rezolva nimic
              ma intreb daca ar fi avut prezoane antifurt, cate unul la fiecare roata, oare se mai intampla povestea aceea? probabil acele prezoane antifurt plus o alarma ar fi ajutat mai mult
              eu am si prezoane speciale, si alarma mai nou, si un antifurt de volan, si tot nu sunt convins ca se poate intampla orice pana la urma

Comment

Daca ar fi avut chiar si cele mai ieftine antifurturi la roti sunt ferm convins ca hotii s-ar fi dus imediat la o alta masina ma gandesc ca n-ar fi stat sa piarda timp cu desfacerea antifurtului , oricum care i-au furat rotile au fost pe putin vreo 4 indivizi.
                Eu am intalnit cazuri in Bucuresti unde i-a furat roata dar hotul si-a sacrificat cricul, pentru el era mai importanta o roata ciordita decat cricul furat probabil tot de la altul.
                Eu ma gandesc serios sa-mi mai pun un rand de antifurturi , mai ales ca am gume de iarna premium.
                Last edited by prometheus; 4 December 2015, 10:49.
                sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?

Comment

Da...se intampla si in Timisoara...din pacate nu a avut nici alarma nici prezoane antifurt.

Comment

Sfatul meu e sa o lasati mai usor cu antifurturile astea facute acasa dupa ochi sau luate de prin nush ce targ, dezechilibrati dinamic roata ... Degeaba va mai fac astia echilibrari cu plumb, daca veniti p-aia cu tot felul de prostii pe roata ...

Comment

Antifurturile nu-ti dezechilibreaza roata chiar daca sunt mai grele ca un surub normal de roata , aici fizica este de partea noastra.

Comment

Daca antifurtul dezechilibreaza roata sa inteleg ca trebuie sa echilibram si capacele?

Comment

Originally posted by GuGu21 View Post
                          Sfatul meu e sa o lasati mai usor cu antifurturile astea facute acasa dupa ochi sau luate de prin nush ce targ, dezechilibrati dinamic roata ... Degeaba va mai fac astia echilibrari cu plumb, daca veniti p-aia cu tot felul de prostii pe roata ...

nu stiu daca dezechilibreaza roata acel prezon antifurt, dar daca protejeaza cat de cat impotriva hotilor este mare lucru, mai ales cand hotia este in crestere, si cand stai intr un oras gen bucuresti, si cand nu ai un garaj
                          si eu precum zicea un coleg, am anvelope de iarna michelin, si din ce am inteles anvelopele premium fac cu ochiul la hoti, asa ca mai bine cu prezoane antifurt

Comment

Pe mine m-ar ingrijora, mai degraba, rezistenta la insurubari la cupluri mari a acestor suruburi "homemade" decat daca dezechilibreaza roata. Cine stie din ce aliaje sunt facute...

Comment

Originally posted by GuGu21 View Post
                              Când o sa rămâneți cu mașina pe butuci, fiți sigur ca nu o sa mai postați la mișto. Ce n-ar fi dat respectivul sa-si pună antifurt la roti. Toată paguba este estimată la 1500 ron. Acum, însă e prea tarziu.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google