mai bine aprinzi farurile mereu(cum fac eu) si esti foarte vizibil si nici nu te doare capu'.
Led Logan 2
Collapse
X
-
Originally posted by andy_x3m View PostEu am luat 2 modele si nu au mers. Depinde mult de pozitia pinilor. La logan ai --/++, majoritatea sunt gandite pentru -+/+-. Chiar daca schimbi piciorusele de la led tot nu le faci sa mearga. Deci daca stie cineva si eu sunt direct interesat.
Modelul se numeste 5w20w cu soclu T20.
Cât despre poliție nu ai probleme; m-au oprit de câteva ori si nu au comentat nimic. In fond, led-ul e mai vizibil decât becul ăla chiorMy Ride sigpic
Comment
-
Eu am luat luat ledurile de pe un site de la noi daca am voie voi apune care e saitul, le-am primit le-am pus pe masina si surpriza, am ars sigurantele...am desfacut soclurile la leduri dupa care am aranjat pinii cum trebuie si au mers...dar doar putin , dupa care s-au ars. Am vb la firma de unde le-am cumparat si m-am dus la ei. Au masurat cu ap. de masura si mi-au spus ca trebuie sa puna o alta rezistenta. De atunci functioneaza perfect.
Mentionez ca le-am spus din prima ca voi folosi ledurile pe loganul 2 si au spus ca se potrivesc. Dupa masuratori si-au dat seama ca la logan nu e la fel instalatia electrica ca la alte marci.
Comment
-
-
Iata si pozele... in realitate nu lumineaza atat de intens dar aste sunt pozele ce le-am putut face cu telefonul.
Comment
-
Salutare dragi colegi! Nu vorbesc din surse ci din auzite si se aude ca pe viitor, adica logan 2 facelift vor sa puna ceva tehnologie led, atat pe spate cat si pe fata... Repet doar zvonuri poate si adevarate sper...
Comment
-
La becurile cu led Mada in China temperatura de functionare e peste 60 grade. In doua luni se ard, mai ales in far unde nu au racire. Am schimbat pana acum 4 seturi (diferite preturi si calitati) si m-am lasat pagubas, am pus becurile originale. Toate sunt niste porcarii pe care arunci banii.
Atentie: folosirea DRL pe drumurile publice, in Romania, nu e reglementata. Daca ai aprinse numai DRL si nu ai aprinsa faza scurta, poti primi amenda. Esti la mana politistului si nu ai ce face, codul rutier roman nu prevede DRL.
Comment
Comment