Ce Alarma Ati Montat Pe Noul Logan ?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ce Alarma Ati Montat Pe Noul Logan ?

Ce alarma si inchidere centralizata a-ti montat pe noul logan 2 si in special cat costa montajul ei in reprezentanta ... deci alarma plus inchidere
    va multumesc ... loganul e 1.2 varianta access

Eaglemaster E8
    Montaj: in jur de 200 lei. Iti spun cand ridic masina cat a fost montajul.

Comment

Vezi ca mai exista la logan 2 un topic cu fix acelasi subiect. Gasesti detalii acolo. Succes !

Comment

Originally posted by Tinuletz View Post
        Ce alarma si inchidere centralizata a-ti montat pe noul logan 2 si in special cat costa montajul ei in reprezentanta ... deci alarma plus inchidere
        va multumesc ... loganul e 1.2 varianta access
        Nu te supara ...inainte de a deschide un topic nou forumul iti sugereaza automat mai multe topicuri pe aceeasi teme ... poate ca pe ACESTA nu ti l-a recomandat.
        Bafta
        sigpic
        This is My Ride!
        !Visit and enjoy!

Comment

mersi

ce varianta de logan ai luat ... ca eu am access si nu are inchidere centralizata si eu trebuie sa iau si inchidere si alarma si de asta is curios ca astia de la dacia is la japca frate!

Comment

Originally posted by Tinuletz View Post
            ce varianta de logan ai luat ... ca eu am access si nu are inchidere centralizata si eu trebuie sa iau si inchidere si alarma si de asta is curios ca astia de la dacia is la japca frate!

Dupa ce am dus alarma la dealer, peste cateva ore ma suna si imi spune ca ei nu monteaza alarma pe care eu am cumparat-o(Eaglemaster E8), desi initial mi-a zis ca se rezolva acest lucru.
            Sun la o alta reprezentanta(am vorbit cu ei pe mail cu mult timp in urma), imi spune ca se poate monta.Montajul costa 120 Ron.
            So..., cand vreti sa montati o alarma, intrebati inainte sa fiti siguri, si eventual luati-va o varianta de rezerva.

Comment

Baieti, cand observati un topic cu acelasi titlu, dati report va rog!
              Altfel, degeaba ii indicati unui user ca exista thread identic, daca el continua sa posteze la intamplare.

Asadar, se continua aici.

Multumesc pentru intelegere!
              If it ain't broke, don't fix it!

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google