If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ce alarma si inchidere centralizata a-ti montat pe noul logan 2 si in special cat costa montajul ei in reprezentanta ... deci alarma plus inchidere
va multumesc ... loganul e 1.2 varianta access
Ce alarma si inchidere centralizata a-ti montat pe noul logan 2 si in special cat costa montajul ei in reprezentanta ... deci alarma plus inchidere
va multumesc ... loganul e 1.2 varianta access
Nu te supara ...inainte de a deschide un topic nou forumul iti sugereaza automat mai multe topicuri pe aceeasi teme ... poate ca pe ACESTA nu ti l-a recomandat.
Bafta
ce varianta de logan ai luat ... ca eu am access si nu are inchidere centralizata si eu trebuie sa iau si inchidere si alarma si de asta is curios ca astia de la dacia is la japca frate!
ce varianta de logan ai luat ... ca eu am access si nu are inchidere centralizata si eu trebuie sa iau si inchidere si alarma si de asta is curios ca astia de la dacia is la japca frate!
Dupa ce am dus alarma la dealer, peste cateva ore ma suna si imi spune ca ei nu monteaza alarma pe care eu am cumparat-o(Eaglemaster E8), desi initial mi-a zis ca se rezolva acest lucru.
Sun la o alta reprezentanta(am vorbit cu ei pe mail cu mult timp in urma), imi spune ca se poate monta.Montajul costa 120 Ron.
So..., cand vreti sa montati o alarma, intrebati inainte sa fiti siguri, si eventual luati-va o varianta de rezerva.
Baieti, cand observati un topic cu acelasi titlu, dati report va rog!
Altfel, degeaba ii indicati unui user ca exista thread identic, daca el continua sa posteze la intamplare.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment