Asa o fi, nu prea ma incanta ideea, daca erau cine stie ce diferente le-as fi avut deja montate
Faruri Logan
Collapse
X
-
Niste DRL`uri 12V 21w/5w si W5W pentru interior si parca incepe sa arate mult mai bine decat STOC.Last edited by Andrei Daniel; 16 February 2015, 01:14.
Comment
-
SL10 in afara, bezna totala, faza lunga - merg ca ziua ( mi-am luat si flashuri, din neatentie ce-i drept ). In masinile in care m-am urcat pana acuma pot sa spun ca la niciuna nu am mai vazut o asemenea iluminare pe timp de noapte. Nici faza scurta nu e rea ;)
100% client multumit
Comment
-
Păstrați tematica: Doar Faruri Logan II.
@Octavian: zic să te mai informezi, la X52 e W16W, știu, manualul zice de P21W, dar nu e.
@Radu09: caută prin secțiunea de accesorii, lucruri pe care nu le știți sigur găsești informații.Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
Prin legal, politia nu stiu daca mai intelege altceva decat STOC. Becurile sunt pentru lumina de zi, nu sunt nici faruri nici proiectoare, insa daca vrea sa te arda, banuiesc ca si reuseste. Iti pot spune cum faci rost de ele daca esti interesat la 70 de lei bucata. Exista si o varianta mai ieftina la 50 de lei bucata insa acelea au polaritate si nu o sa`ti mearga ambele faze de 12 si respectiv 5w.Last edited by Andrei Daniel; 16 February 2015, 17:35.
Comment
Comment