Pai tocmai din cauza "meseriasilor pe partea electrica" le-au luat foc masina, nu cred ca propietarul daca nu se pricepe a avut curajul sa faca modificari.......in cele mai multe cazuri se intampla la un anumit interval de timp dupa ce masina a fost in service pentru o interventie........
Intrebari Logan 2
Collapse
X
-
Salut! O întrebare legata de închiderea centralizata: la mașină din semnătură este închidere pe cheie. Exista vreo posibilitate ca, fara intervenție fizica asupra mașinii, sa se ridice geamurile când închizi mașina? Mulțumesc!Last edited by AlexPetro; 24 January 2015, 11:54.Prowd of my new wheels!
Comment
-
Originally posted by aris86 View Post75 CP si aproximativ 108 Nm.
Originally posted by Madutzu25 View PostNu. Ai nevoie de un modul intercalat pe circuitul electric, sau o alarma pe can cu modul de ridicareProwd of my new wheels!
Comment
-
La SL10 se poate face un mic artificiu ca la încuierea mașinii să se închidă doar geamul șoferului că ăla are impuls, dar clar pierzi garanția la butonul de pe ușă și cablajul din ușă în plus trebuie demontată toată fața de ușă.
Să vezi ce mișto se face 1,2 16v din 75CP/107Nm în 60 CP/ ~90Nm cu EcoPentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
Originally posted by tase-tase View PostFunctia ECO functioneaza pe 1,2 ?
Originally posted by AlexPetro View PostPai in specificatii zice ca n_are functia eco.... eu ce sa cred acum? Oricum de mers merge excelent
Comment
-
Cu ECO activ pe lângă martorul din bord vei observa și un comportament diferit al motorului, comporatment diferit AC, temporizări diferite etc.
S-a mai discutat, trebuie doar căutat în secțiunea de Logan IIPentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
Comment