Functia ECO este utila in aglomeratie, in mers bara la bara. Pare sa fie mai lenesa, comparativ cu mersul cu AC. In privinta consumului, cel putin pe CB instant pare sa fie mai mare cand accelerezi, dar la mers incet cred ca este mai mic. Am consum mixt 7,4 l/100 km, functia eco folosind-o aleator. Momentan, nu stiu daca merita investitia, dar 35 lei nu este o suma imensa, ca sa-mi para rau ca am dat banii pe ei.
Intrebari Logan 2
Collapse
X
-
Originally posted by stoicanu View Post...un soft care mareste puterea motorului cu 15cp si 40nm ...
Comment
-
aveti idee cat de lung este spatiul din logan intre marginea extrema a portbagajului si spatarul scaunului din dreapta fata dat la maxim in fata, cu spatarul banchetei rabatat total ?- intreb pt s ar putea sa duc cateva pachete de la ikea maine, la astfel de transporturi este foarte utila bancheta rabatabila
si mai am o intrebare, cate kilograme poate duce un logan?
Comment
-
Originally posted by panselin4 View Postaveti idee cat de lung este spatiul din logan intre marginea extrema a portbagajului si spatarul scaunului din dreapta fata dat la maxim in fata, cu spatarul banchetei rabatat total ?- intreb pt s ar putea sa duc cateva pachete de la ikea maine, la astfel de transporturi este foarte utila bancheta rabatabila
si mai am o intrebare, cate kilograme poate duce un logan?
Comment
-
in talon scrie 1093 kg masa masinii si 1505 kg masa incarcata maxim admisa, asta inseamna ca poate duce maxim 412 kg, iar daca scadem un sofer de 80 de kg si un plin de 50 kg ne raman vreo 280 de kg, corect?
aris86, butonul de eco de 35 de lei, l ai montat tu? cum se monteaza?Last edited by panselin4; 24 January 2015, 19:39.
Comment
-
Fără să dau scaunele în față a intrat o scara de apartament 1,70m, atenție că ești limitat la 85cm de decupajul în tabla din spatele spătarului banchetei.
Din Medianav până în peretele portbagajului ai cam 2,10m utili.Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
Originally posted by aris86 View PostFunctia ECO este utila in aglomeratie, in mers bara la bara. Pare sa fie mai lenesa, comparativ cu mersul cu AC. In privinta consumului, cel putin pe CB instant pare sa fie mai mare cand accelerezi, dar la mers incet cred ca este mai mic. Am consum mixt 7,4 l/100 km, functia eco folosind-o aleator. Momentan, nu stiu daca merita investitia, dar 35 lei nu este o suma imensa, ca sa-mi para rau ca am dat banii pe ei.
Comment
-
1.049 – 1.137 kg. am gasit pe net aceste date, prima este greutatea loganului gol, iar a 2 a este greutatea masinii plus un sofer de 75 kg
eu am in talon 1093, oare este greutatea doar a masinii ? si diferenta intre 1049 si 1093 este diferenta de greutate intre un logan chel si un laureat cum am eu?
44 de kg este cam mult zic eu
Sarcină utilă (min-max) 368 – 456 exclusiv șofer - am mai gasit asta pe net
443 – 531 șofer inclusLast edited by panselin4; 24 January 2015, 20:55.
Comment
Comment