Mie mi-au preparat un creion dupa codul culorii de pe masina. Oricum nu este chiar identica, este o idee mai inchisa.
Intrebari Logan 2
Collapse
X
-
Originally posted by Crs. Sandel View PostAcel deflector nu se monteaza la masinile destinate pietei din Romania. Se poate monta la orice motorizare. Eu am facut presiuni si mi l-au montat "free", altii l-au platit.
Cum se aplica logic asta ?!?!?!Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!
Comment
-
Originally posted by bobbyred View PostStiu discutia pe acre am avut-o....numai ca, si in Romania sunt masinii cu acel deflector la care proprietarii nu au facut presiuni
Cum se aplica logic asta ?!?!?!Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.
Comment
-
-
169 deflector aer, plus 50 ron deflector aer roti fata. Manopera a fost 75 ron, dar am platit suplimentar 18 nipluri de fixare x 12 ron/buc.
Cel mai bine sa iti cumperi niplurile de fixare din magazine de specialitate, conform codului de factura la vremea respectiva am gasit pe net la 10 ron/buc.
Comment
-
Azi dupa un drum de 15 km am tras la un moment dat pe dreapta sa las pe cineva si mi s-a parut ca ii cam galagioasa masina stand pe loc, cand m-am uitat in bord statea putin turata (pe la 900 rpm, fata de 750 rpm in mod normal), iar cand m-am dat jos in spatele ei era un miros neplacut, care venea clar de la masina. A durat vreo 5-10 minute perioada cat a stat turata, apoi a scazut la turatia normala de ralanti si incet incet a disparut si mirosul. N-am oprit deloc motorul, am stat afara langa masina pana a revenit persoana respectiva, iar dupa vreo 10 minute dupa ce a scazut turatia la normal am plecat mai departe.
Presupun ca a fost regenerarea filtrului de particule, nu? Din cate stiu cam asa se comporta cand incepe regenerarea.Last edited by epuru; 24 March 2015, 21:28.Tutorial montaj conducte ventilatie pentru locurile spate: http://www.loganclub.ro/forum/showpo...postcount=1156
Comment
-
Originally posted by t0rquemada View PostCorect. Cam ăla e comportamentul.
Originally posted by dadan View Postnuma sa n-o apuce curatarea filtrului cand faci ITP-ulTutorial montaj conducte ventilatie pentru locurile spate: http://www.loganclub.ro/forum/showpo...postcount=1156
Comment
-
ZIUA BUNA TUTUROR !! Sunt foarte decis sa achizitionez un Logan MCV II nou dar sunt intr-un impas .....locuiesc in franta si l-am vazut in concesionariu ( full option ) in jur de 14.000 € , in RO poate ajunge mai ieftin ?? . Mentionez ca full option l-am vazut la mintea mea , nu stiu ce optiuni are Dacia Logan si nici nu m-am targuit , asta era pretul afisat ....
VA MULTUMESC TUTUROR ANTICIPAT !
Comment
Comment