If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Eu am laureat si am plafoniera cu 3 becuri, si am baterie de 40 de amperi
Pt cati consumatori sunt pe masina, parca mergea o baterie de 50 - 60 de amperi
Deci loganul 10 ani este de fapt un laureat, adica puteau si ei sa puna o plafoniera cu 3 becuri
Pentru plafoniera cu 3 becuri nu fac scandal ca nu este tracute in lista ,si este destul de ieftin plafoniera cumparat de pe bursa, dar capacu de deasupra bordului este trecuta in lista.
O sa cer ceva la schimb (daca nu are capac desupra).
Si daca nu are cum sa schimbe(plansa de bord).......nu mai iau masina ??
@GuGu21 este adevarat ca este dotare standard.....dar daca nu are capac , este normal sa cer altceva la schimb.
Ca alarme cei de la Cobalcescu mi-au propus o alarma de origine Dacia la 450 de lei cu telecomanda, si o alta Viper ce poate fi instalata pe CAN la 750 lei.
Am fost azi la garaj meridian (unde sint masinile noi) au mai aparut inca 2 SL10 la una sa vazut clar va nu are capac pe bord.Cred ca toate SL10 care sau facut anu acesta nu au capac de depozitare.
In cazul asta, probabil ca nu mai apare nici in fisa de produs. Deci atentie sa nu va enervati degeaba
Interesant ca astia o tot dau inainte cu productia de SL10, eu intelesesem ca au atins pragul de 2000 buc. SNL10 ( Serie NeLimitata 10 ani )
Logan 10 ani nu se mai poate comanda! Eu nu am mai putut comanda la data de 16 martie. Mi-a fost gasita una care a fost deja comandat de cineva si nu a mai vrut-o!
Deci se pare ca au scos capacul acela.. cu toate ca atunci cand am primit lista de dotari a masini de la showroom scrie clar: spatiu de depozitare inchis!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment