Eu inteleg ca pot aparea modificari, dar doar versiunea de 10 ani avea acest capac, restul versiunilor aveau spatiu deschis, deci era o dotare special facuta pt aceasta serie, adica 2000 de unitati. De ce celalalte masini fabricatie 2014 au putut sa aiba si ale noastre fabricatie 2015 nu?
Intrebari Logan 2
Collapse
X
-
-
Refuza si tu masina sau cere o reducere/accesoriu la dealer sau VC. Daca le faci o reclamatie la ANPC, Dacia iese sifonata rau pentru oferta mincinoasa (inselatoare).
X52 nu are in dotare acel capac si a mea este fabricata in 2013.
Comment
-
Originally posted by nelu_71 View PostPentru plafoniera cu 3 becuri nu fac scandal ca nu este tracute in lista ,si este destul de ieftin plafoniera cumparat de pe bursa, dar capacu de deasupra bordului este trecuta in lista.
O sa cer ceva la schimb (daca nu are capac desupra).
Inainte de a semna acest process verbal, impreuna cu agentul de vanzari poti parcurge si lista de dotari pe care ai primit-o in momentul in care ai platit avansul si implicit ai comandat masina.
Asa o sa vezi ce ai si ce nu ai - si astfel vei putea negocia.
In cazul in care nu gasesti intelegere din partea lor, faci mail la vocea clientului si le expui problema si se va rezolva.
Cum am spus in cateva posturi mai sus - am avut o problema asemanatoare - cand am comandat masina in lista aparea o chestie si cand a venit masina peste 3 luni nu a avut-o pusa si nici in lista de atunci nu mai era prezenta. Bineinteles ca acest fapt l-am observat dupa vreo 3 saptamani,dar cu un mail la vocea clientului s-a rezolvat.
Comment
-
Torq, am incercat sa ti trimit un mesaj pe privat dar nu mere
Originally posted by nelu_71 View PostMultumesc pippen de informatie.Asa o sa fac cind o sa vina cu procesul verbal de predare primire.O sa cer o cotiera cu loc de depozitare.
Comment
-
Originally posted by nelu_71 View PostMultumesc pippen de informatie.Asa o sa fac cind o sa vina cu procesul verbal de predare primire.O sa cer o cotiera cu loc de depozitare.
Dar tie iti lipseste doar capacul sau tot bordul e clasic ?
Comment
Comment