If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
am mai zis de ma doare gura: functia ECO transforma motorul de 1.2 din puturos in inutilizabil. Dar se aprinde un LED in bord si luminitele sunt frumoase... Pentru 35lei, convingeti-va si singuri.
Am cumparat azi un buton ECO din targul de la Vitan. Se pare ca nu se potriveste la mufa pe care o am.
In stanga e soclul butonului fals, in dreapta este soclul butonului cumparat. Cum pot rezolva aceasta diferenta?
Butonul eco trebuie sa fie de culoare neagra, nu albastra. In aglomeratie este OK, mers cu o singura la un drum bara la bara, cred ca merita, acum depinde de fiecare.
După 2 minute de la stingerea motorului, și ulterior când ies din mașină și iau cheia cu mine se blochează automat toate ușile.. cum se numește această funcție? Mulțumesc
Blocare automata a usilor dupa ce inchizi toate usile. Vezi ca scrie in manual de aceasta functie.
Last edited by aris86; 4 May 2015, 08:52.
Reason: Automerged Doublepost
O curiozitate, poate a mai intrebat cineva desi eu nu am gasit. Se poate pune alt parasolar pe Logan 2/Sandero 2 care sa acopere si oglinda de la sofer? Este enervant cand il cobor si ma vad in oglinda.
Acum cared ca-i intelegi pe colegi,cunostinte,prieteni,de ce se enerveaza in prezenta dumneata.Plecind de la ideea ca vei gusta o gluma nevinovata,imi cer scuze moderatorilor pentru off-post...
Confundați, reblocarea automata(la aprox2 min) e activă numai după o blocare și o deblocare fără deschiderea unei portiere.
Colegul killer17 se plânge că are oglindă în parasolarul de la șofer, iar Dacia a început să nu îl mai monteze - am văzut câteva mașini(Laureate) în showroom fără oglindă în parasolarul de la șofer.
Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Nu ma plang ca am oglinda. Ma plang ca nu au pus un capac peste ea. Macar cea de la sofer. Da chiar de la Renault nu se potriveste un parasolar care sa aiba si capac?
...poate gasesti o soferita pe aici cu Ambiance sau Acces si faceti schimb
...aia nu-i masina daca nu are oglinda la parasolar astfel incat dumnealor sa-si verifice "fatada" la fiecare semafor
Precum colegul torquemada, am vazut si eu logan 2 laureate si stepway la reprezentanta, cu parasolarul de la sofer simplu, fara oglinda, precum era la loganul 1
Cred ca cei de la dacia citesc si ei acest forum
Acea oglinda se poate acoperi pt a nu deranja in trafic, precum au procedat si nemtii
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment