Pana la urma e vorba doar de soft, deoarece componenta hardware exista.
Intrebari Logan 2
Collapse
X
-
ImageUploadedByTapatalk1432219799.362828.jpg
Ce dreaq inseamna??
Logan 2 2015 (mai)
Sent from mobileKeep walking...
Comment
-
poate scoate senzorii de pe jante si le ascunde prin masina......inainte de a seta presiunea......oare merge? spun si eu asa....sa ma aflu in treaba........
Trimis de pe al meu K013 folosind Tapatalk„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
-
-
In calitate de incepator in ale mecanicii auto, adresez doua intrebari.
Am gasit furtunul de admisie aer motor sarit, a influentat cumva functionarea motororului, este necesar schimbarea de urgenta a filtrului de aer? Banuiesc ca a sarit cand am fost la munte, in week-end-ul trecut, datorita vibratiilor sau saptamana aceasta (ieri, miercuri prin oras). Inainte sa plec la munte am controlat masina si parea in regula.
Cea de a doua intrebare se refera la pata de ulei? Care ar putea fi cauza. Multumesc anticipat!
Comment
-
-
nu sunt probleme cu admisia de aer, este inainte de filtru, deci motorul ok, aerul poate sa intre pe oriunde....il pui la loc, parerea mea.......ar fi fost probleme daca intrai intr-o balta de apa, exista riscul sa aspire apa?, aici am observat eu o problema.......vara trecuta cand am intrat cu masina in apa, bara a ridicat apa peste capota, asa cum face o aripa de avion cu aerul.......exista riscul sa o aspire?
Trimis de pe al meu K013 folosind Tapatalk„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
Comment