Originally posted by aris86
View Post
Intrebari Logan 2
Collapse
X
-
Aceea pata de ulei sa nu fie cauzata de burduful care pleaca direct din cutie si are rol de a tine ulei in cutie. Sa nu se fi deteriorat si sa scape pe acolo ceva ulei. Trebuie verificat urgent sa nu fie o pierdere importanta pentru ca poti sparge cutia!
Comment
-
Originally posted by plasStik3 View PostAceea pata de ulei sa nu fie cauzata de burduful care pleaca direct din cutie si are rol de a tine ulei in cutie. Sa nu se fi deteriorat si sa scape pe acolo ceva ulei. Trebuie verificat urgent sa nu fie o pierdere importanta pentru ca poti sparge cutia!
Comment
-
burduful nu tine uleiul, are rol de protectie, sa nu ajunga praful, mizeria, la partile mobile, uleiul ce se vede poate sa provine din multe locuri, inclusiv cutia, sper sa fie o cauza minora, accidentala, analizati toate situatiile (prelingere pe furtune, conducte, picurare, etc), poate nu este ulei, ati atins cu mana, mirositi? apelati la toate simturile...
ups ....mi-am adus aminte cand a facut sch de ulei la revizie.....acolo este zona filtrului de ulei..... da jos roata si uita-te pe directia lui trebuie sa se vada mai bine de unde apare uleiul......am gresit, acum am obs ca este partea stanga......alte lichide nu au cum sa fie decat din cutie.....
piesa care tine uleiul se numeste simering........„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
-
Originally posted by Oti View Postburduful nu tine uleiul, are rol de protectie, sa nu ajunga praful, mizeria, la partile mobile, uleiul ce se vede poate sa provine din multe locuri, inclusiv cutia, sper sa fie o cauza minora, accidentala, analizati toate situatiile (prelingere pe furtune, conducte, picurare, etc), poate nu este ulei, ati atins cu mana, mirositi? apelati la toate simturile...
ups ....mi-am adus aminte cand a facut sch de ulei la revizie.....acolo este zona filtrului de ulei..... da jos roata si uita-te pe directia lui trebuie sa se vada mai bine de unde apare uleiul......am gresit, acum am obs ca este partea stanga......alte lichide nu au cum sa fie decat din cutie.....
piesa care tine uleiul se numeste simering........
Comment
-
-
Asa tin la toate sus ....este hidraulic...cauta in tutorialelogan (cristi staulea)are un clip cu reglajul la hidraulic dar este cam nasol cu garantia
Bonus link:
Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!
Comment
Comment