Specificațiile sunt cele precizate de torquemada : 6J R15 ET40 PCD 4*100 și NU 4*110. ET 50 este pe Logan 1 ph.1 iar ET 42 pe ph.2
Intrebari Logan 2
Collapse
X
-
Imi poate spune cineva ce functie are in mod normal butonul (care la mine este 'fals') de langa reglajul geamului electric dreapta fata? Deci pe consola am, de la stanga la dreapta, reglaj electric geam stanga fata, butonul cu functiile cruise control/limitator de viteza, butonul 'fals' de care spuneam, si reglajul electric geam dreapta fata.
Ma gandesc ca tine de motorizare, ca a mea este 'Laureat' +Media Nav+Pack Securite. Mai este 'fals' si butonul unde ar fi fost functia 'Eco', dar aia am inteles ca este doar la motorizarea 0.9TCe.
Inca o chestie, exista pe vreo versiune de echipare reglajul farurilor, din interior desigur, functie de incarcarea masinii? Adica aveam la berlina din '97 si asta nu are? Unde-i logica?
MultumescLast edited by vlad.imir; 11 December 2013, 21:54.
Comment
-
Originally posted by vlad.imir View PostImi poate spune cineva ce functie are in mod normal butonul (care la mine este 'fals') de langa reglajul geamului electric dreapta fata? Deci pe consola am, de la stanga la dreapta, reglaj electric geam stanga fata, butonul cu functiile cruise control/limitator de viteza, butonul 'fals' de care spuneam, si reglajul electric geam dreapta fata.
Ma gandesc ca tine de motorizare, ca a mea este 'Laureat' +Media Nav+Pack Securite. Mai este 'fals' si butonul unde ar fi fost functia 'Eco', dar aia am inteles ca este doar la motorizarea 0.9TCe.
Inca o chestie, exista pe vreo versiune de echipare reglajul farurilor, din interior desigur, functie de incarcarea masinii? Adica aveam la berlina din '97 si asta nu are? Unde-i logica?
Multumescsigpic
Comment
-
Originally posted by vlad.imir View PostImi poate spune cineva ce functie are in mod normal butonul (care la mine este 'fals') de langa reglajul geamului electric dreapta fata? Deci pe consola am, de la stanga la dreapta, reglaj electric geam stanga fata, butonul cu functiile cruise control/limitator de viteza, butonul 'fals' de care spuneam, si reglajul electric geam dreapta fata.
Multumesc
Deci logica este ... sa citim manualele de utilizare ... cea mai buna logica.
Te ajut eu cu cateva poza pe tema asta.
Comment
-
Va multumesc tuturor pentru raspunsurile prompte.
Aveti dreptate cu cititul manualului, insa situatia face ca eu sa fiu intr-un colt de judet, taica-miu, cu masina cu tot, in alt colt, iar manualul de studiat este acasa. Eu am cont aici, el m-a sunat dezamagit de lipsa reglajului farurilor, eu am postat ca n-aveam alta varianta la prima vedere. Altfel, la manual il trimiteam si eu. Partea cu butonul 'fals' a fost doar o curiozitatea a mea de moment si am 'abuzat' putin de ocazia asta. Scuzele mele domnilor!
PS: Faptul ca nu a vazut butonul ala o sa stea la baza unor intepaturi legate de inaintarea in varsta, cand ne vom intalni, nu va faceti probleme.Last edited by vlad.imir; 11 December 2013, 22:37.
Comment
-
Mai sunt doua clipsuri pe care le strangi cu mana. Lucreaza cu incredere ca nu poti rupe nimic.
Uite aici: http://www.tutorialelogan.ro/2009/09...tripla-la.html
Sunt doua piulite.
sigpic
Comment
-
stopuri logan.jpg
Nu mai induceti omul in eroare ... nu are nicio treaba acel clips pentru mocheta cu stopul.
Recomand inca o data cu larga incredere citirea manualului de utilizare. Este detaliat cat se poate de explicit acolo cum se demonteaza stopul.
Si daca nici asta nu e de-ajuns ... desfa piulita de plastic si impinge stopul spre exterior (evident ca initial desfaci mufa stopului) ...
Comment
Comment