Intrebari Logan 2
Collapse
X
-
Eu ziceam strict de SL10. Nu e un caz izolat, deci probabil ca asa s-a practicat. Ai CC-bafta ta, nu ai-ghinion.
Comment
-
Nu pot sa mai modific post'ul precedent. Vroiam sa spun ca Laureate are acel element gri indiferent daca are CC sau nu, eu asa stiam.
PS: eu am SL10 cu un singur bec in plafoniera, da mai jos se poate observa SL10 cu 3 becuri si intrerupatoare pentru fiecare din ele, dar e diesel acesta.
Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aici poti gasi mii de anunturi cu masini noi si second hand de vanzare.Attached Files
Comment
-
La SL10 pică TPMS-ul dar intră în calcul zeci de metrii de cablu pentru butoane geamuri pe uși, butoanele și macaraua cu impuls - și oricum fără roată de rezervă și cric ai scos valvele TPMS (restul(adică doar TdB, UCH fiind identic - chiar și al meu din 2012 poate înregistra valve) are același preț cu/fără TPMS)
Plafoniera cu 3 becuri se monta inițial funcție de baterie 40Ah 1 bec nu 3, apoi au început cu "ce avem"Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
...ce parere aveti de "tinuta de drum" la 130-140 km/h si asta ma intereseaza doar la drum drept ?
...eventuale comentarii la deplasarile pe autostrada , la depasiri ale TIR-urilor sau alte masini
...ma intereseaza in special la L2 1,2 , ma gandesc si la greutatea masinii
Comment
-
Originally posted by old_radu View Post...ce parere aveti de "tinuta de drum" la 130-140 km/h si asta ma intereseaza doar la drum drept ?
...eventuale comentarii la deplasarile pe autostrada , la depasiri ale TIR-urilor sau alte masini
...ma intereseaza in special la L2 1,2 , ma gandesc si la greutatea masinii
Eu zic ca o medie de 110-120 este ok pt 1.2 pe autostrada,plus consuma mai putin decat la 130-140
Cat despre depasirea tirurilor exact cum zicea sandel, trebuie retrogradat, precum la mai toate aspiratele
Comment
-
Originally posted by old_radu View Post...ce parere aveti de "tinuta de drum" la 130-140 km/h si asta ma intereseaza doar la drum drept ?
...ma intereseaza in special la L2 1,2 , ma gandesc si la greutatea masinii„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
Comment