If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
O intrebare, am schimbat viteza mai in graba intr o depasire, si nu am apasat ambreiajul pana la capat si a carait
Intrebarea era daca se strica pinioanele pe la cutie sau ceva pe la ambreiaj
Masina merge acum normal, fara probleme, dar ma intrebam daca afecteaza acest lucru
Stai relax ca se poate conduce si fara sa apesi ambreiajul (asta in caz de urgenta majora) , schimbi in plaja de cuplu.....daca o nimeresti turatia nu caraie iar daca nu o nimeresti se caraie.....la nevoie esti scos din belea
Am fost acum vreo 2,3 saptamani, la un service sa mi fac revizia si sa mi schimb doua elemente pe garantie si anume: conducta intercooler si garnitura capac culbutori. Astazi schimband niste becuri, am observat intr-un colt o piulita cu talpa mai mare de contact, probabil pierduta dupa revizie. Aveti idee de unde ar putea fii? Pun si o poza Multumesc.
As dori sa-mi iau 4 jante de tabla pentru cauciucurile de iarna si as dori sa stiu daca pot folosi acelesi prezoane de la jantele de 16 SL10 sau trebuie sa achizitionez inca un set de prezoane pt jante de tabla
Opel Vectra A 1995
Logan Preferance 2009
Logan Editie Limitata 2014
Am fost acum vreo 2,3 saptamani, la un service sa mi fac revizia si sa mi schimb doua elemente pe garantie si anume: conducta intercooler si garnitura capac culbutori. Astazi schimband niste becuri, am observat intr-un colt o piulita cu talpa mai mare de contact, probabil pierduta dupa revizie. Aveti idee de unde ar putea fii? Pun si o poza Multumesc.
Verifica la clapeta de acceleratie are 2 astfel de piulite (in mod sigur este montata doar 1 in partea de sus......jos este o pozitie cam ciudata de montaj,probabil Dorel si-a bagat picioarele in ea de piulita)
Ieri am vazut si eu la mine cat de mult sa chinuit Nea Mecanicul....dar nu a avut in cotro daca eram langa el cu CTC-ul,nu i-a ramas nimic nemontat!
Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!
bine spus bine ca am bancheta spate ,
@t0rquemada - nu mi se pare normal preferam sa nu fie ca arata ca naiba cu unul , pana si dacia 1310 avea 4 " manere " )
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment