am observat ca dupa ce folosesc AC-ul, obiectele puse in spatiul de depozitare de sub consola centrala sunt reci. oare e facut intentionat asa pt a pastra rece o cutie cu suc pe timp de vara?
Intrebari Logan 2
Collapse
X
-
Multumesc pentru raspunsuri! Problema este ca eu am primit doar o cheie (cealalta este pierduta). Cea pe care o am are inchidere dar o dublura cu inchidere/deschidere nu am gasit decat de la 400 de lei in sus ceea ce mi se pare cam scump! O cheie simpla fara inchidere/deschidere am gasit in jur de 300 de lei!
Comment
-
skd_ozenel, ambele chei sunt scumpe, cu sau fara inchidere. Nu stiu unde ai vazut tu ca am scris ca e ieftina cheia simpla. La 400 si ceva de lei am gasit in oras la un centru de copiat chei. La reprezentanta o cheie cu inchidere este undeva peste 600 de lei si asta chiar este un pret nesimtit!
Am facut dublura la cartela la o Laguna II la reprezentanta si m-a costat sub 500 de lei (mai precis 112 euro)!Last edited by Remus77; 18 August 2015, 11:14.
Comment
-
-
Originally posted by TopCat View Postproblema nu e din soft ci din telefon. trebuie sa intri in setari la Bluetooth si sa-i dai vizibilitate si la sim. p-or,aor sa se vada toate nr. bafta!
Comment
-
sterge-i conexiunea (si din tel si de pe sistemul audio al masinii) si reimperecheza-le
dupa ce se conecteaza, descarca singurel agenda telefonica.
vezi sa nu intri cumva la recieved calls sau la dialed calls, ci la phone bookComputer, did we bring batteries?... Computer?...
Comment
-
Am si eu o intrebare ca eu sunt intr-o mare dilema, daca stie cineva raspunsul...
Stie cineva cati litrii are rezervorul de la Logan II 1.2 16v...??? Eu stiam ca 50l, asa cum e scris si in cartea masinii... Pentru ca eu zilele trecute inainte sa fac un drum mai lung, am decis sa-i fac plinul, rezervorul nu era pe rosu, mai avea 2 pavele.... si surpriza a fost ca au mai intrat inca 50l si mai era loc sa mai bag...
Ce ziceti de asta...??? Sa fie mai mare de 50l + un gol de rezerva pentru gaze???
Sau pompa de la benzinarie nu indica bine...s-au intamplat cazuri sa fure la pompa, ca eu nu stiu !!!
Comment
-
Originally posted by t0rquemada View PostDoar Acces nu are chei cu butoane, celelalte echipări au 2 chei cu butoane.Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.
Comment
-
Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
Comment