If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
buna am si eu un logan 2 de cateva luni si il mai conduce si prietena si a murit motoru de cateva ori si nu se aprin becurile in bord daca moare motoru a mai patit cinvea asa
Pe langa faptul ca ai facut praf limba romana ... nu intelegem mai nimic din ce spui tu. A murit motorul. Bun... Da' in ce conditii a murit motorul? Care becuri nu se aprind? Cand nu se aprind? etc ... Incearca te rog sa fi mai explicit ca sa putem eventual sa si intelegem ce ne intrebi.
Merci.
La mine dupa ce dau la automat dupa cateva secunte se sting toate cum ca totul este in regula si apoi dupa ce o opresc din ambreiaj(adica simulez o oprire a motorului dar cu frana de mana trasa in tr2 si ridic piciorul de pe ambreaj) nu mai ramane apris nimic si se stinge chiar si cel de de frana de mana chiar daca frana de mana este trasa.
E pentru treaba asta sa inventat turometru.
La multi ani!
La voi, cand va urcati si cand coborati din masina, se aud niste zgomote la rotile din spate, de la arcuri?Cand iau un bagaj mai greu din portbagaj(10 kg), de asemenea se aude un zgomot. E normal sa faca asa?
O intrebare... am si eu un logan 2 cumparat de curand si (totusi) mi s-a ars un bec de ceata din spate; imi puteti spune/atasa poze si mie cum sa desfac lampa spate ca sa schimb becul ala?
Wizard foloseste cu incredere functia cautare.
Ai doar un bec de ceata pe spate stanga, pe dreapta ai bec dar nu si cablaj. Trebuia sa vezi acest lucru(1 bec de ceata) cand ai ridicat masina.
Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
da ... am auzit si eu zgomotul ala cand se da cineva jos din masina ... se aude ori de la arc ca inca e tzapan ... ori de la frana de mana daca e trasa ! La multi ani !
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment