util cand nu folosesti capace la roti.
Intrebari Logan 2
Collapse
X
-
@omulsimplu: Am scris destul de clar
Originally posted by t0rquemada View PostGaura centrală e aceeași la R14 și R15, deci merg. Nu pun poze, dar le am de 1 săptămînă pe mașină pe table, zici că-s din fabrică.Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
Originally posted by omulsimplu View PostNu merge deorece el trebuie asezat peste buza de la fuzeta
Trimis de pe al meu LG-V500 folosind Tapatalk
Trimis de pe al meu Nokia 3310 folosind tastaturaNu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.
Comment
-
Ma duc si eu pe la mag de piese, sa vad ce zic de pret, la 5 lei este ok, am o presimtire cu preturile in PN. Azi am luat bec DRL, w21w5 , cu 10lei, f mult tinand cont ca sunt cele de 2lei de pe net.
Trimis de pe al meu K013 folosind Tapatalk„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
-
Asa o fi, vad o diferenta intre intensit luminoasa, la asta nou, pare sa fie mai intensa si alba, cred ca o sa cedeze inaintea celui oem. Am sa caut , sa am rezerve de 2lei mai multe, cele galbene pt semnaliz erau la 12lei in mag.
Trimis de pe al meu K013 folosind Tapatalk„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
Comment