Da la reprezentanta 32 lei bucata
Intrebari Logan 2
Collapse
X
-
Nu sunt sigur dar d-soara care mi le-a comandat mie de la Unix au fost aduse
Trimis de pe al meu LG-D620 folosind Tapatalk
Am să încerc să fiu mai explicit; căutării magazine de piese auto de "cartier" unde nu au piese multe pe stoc, eu lucrează cu diferiți furnizori și comandă pentru client de piesa de care are nevoie.
Trimis de pe al meu LG-D620 folosind Tapatalk
Comment
-
-
Stiu ca s-a mai discutat subiectul, dar nu m-am luminat.
Pe scurt: Ieri am ramas impotmolit pe un drum de tara "afectat" de recentele ploi. Evident, imposibilitatea decuplarii ASR-ul m-a enervat la culme.
Masina am scos-o doar cu ajutor consistent din partea unor "flacai", care au pus efectiv umarul la treaba.
Convingerea mea e ca o masina fara minunea asta tehnologica nu ar fi ramas blocata acolo.
Am o intrebare pentru eventuale situatii viitoare de acest gen: Exista vreo siguranta pe care o putem scoate pentru a dezactiva ASR-ul in astfel de situatii? Stiu ca o sa primesc raspunsuri ca sistemul Dacia permite o anumita patinare si ca pana in 2000 de rpm acesta nu intervine,insa in situatii de drum impotmolit sau cu zapada trebuie gasite alte solutiiLast edited by fallax; 27 November 2015, 08:10.
Comment
-
stai putin, tu zici ca scoti masina din namol cu ASR dezactivat, pe cand cu el activat nu esti in stare ? ASR te ajuta, daca tu nu stii sa-l folosesti si sa tii ca lumea din ambreiaj si acceleratie, nu vad ce vina are masina. Si oricum probabil te-ai bagat in niste namoale de nu mai ieseai decat cu 4x4 ...
Comment
Comment