Eu am luat-o in Decembrie , produsa tot in Mai, 1800E reducere, dar au disparut ca painea calda.
Intrebari Logan 2
Collapse
X
-
Originally posted by vladovici View PostIntrebare:
La rezervorul pentru solutia de spalat parbriz, are ceva sita dupa capac la voi?
Mie mi se pare ca ar trebui sa aiba ceva acolo cum deschizi capacul, dar la mine lipseste cu desavarsire...
Comment
-
Am un 1,6 16v din 2008, in vara il vand si imi iau un logan tce. Am un prieten pe la Titu unde le testeaza. E o masina mai buna decat ce a fost pana acum. L-am intrebat daca apare 1,2 tce pe logan si mi-a zis ca asa ceva nu a testat, insa se testeaza un alt motor liniar 1,6 16v mai nou decat precedentul. Sunt curios de ce va fi in 2015. Cert este ca varianta de 90 cp turbo pe benzina pare cea mai echilibrata in privinta consumului si puterii. Poti merge cu ea ok la 135 km/h pe autostrada iar prin oras consuma destul de putin pentru o masina pe benzina. Sfatul celor de la Titu care au testat la greu tce-ul este ca in momentul ajungerii la destinatie, soferul sa mai lase un minut motorul functional la relanti (e bine pentru turbina). Mi-a zis ca daca respect asta la viitorul meu tce, stau linistit pana la 300000 km. Restul cu fiabilitatea sunt povesti.
Originally posted by dr_p View Postanul trecut aveau 300E reducere daca era pe stoc, produsa de mai mult de 3 luni, 600E daca avea mai mult de 6 luni. Posibil sa fie si mai mari...
Eu am luat-o in decembrie, produsa in mai, 600E reducere.
Comment
-
Originally posted by vladovici View PostIntrebare:
La rezervorul pentru solutia de spalat parbriz, are ceva sita dupa capac la voi?
Mie mi se pare ca ar trebui sa aiba ceva acolo cum deschizi capacul, dar la mine lipseste cu desavarsire...Attached Filessigpic
Comment
-
Pana la 130-140 , in funtie de cum bate vantul, este neasteptat de linistita.
Dupa intervine aerodinamica masini de unde incepe sa se auda ceva zgomote si de la trenul de rulare.
In rest de la motor sau transmisie nu prea ai ce auzi , ori este motorasul destul de silentios ori este mai bine izolat tce-ul.sigpic
Comment
-
Originally posted by stoicanu View PostPana la 130-140 , in funtie de cum bate vantul, este neasteptat de linistita.
Dupa intervine aerodinamica masini de unde incepe sa se auda ceva zgomote si de la trenul de rulare.
In rest de la motor sau transmisie nu prea ai ce auzi , ori este motorasul destul de silentios ori este mai bine izolat tce-ul.
Comment
Comment