Originally posted by t0rquemada
View Post
Intrebari Logan 2
Collapse
X
-
ECO contribuie la reducerea consumului de curent!
Alternatorul încarcă când și cât trebuie acumulatorul, evident produce și când sunt solicitări mai mari de curent(direcție, AC, dezaburire, faruri)Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
Ma gandeam ca poate in modul ECO masina merge mai mult pe baterie decat in modul normal (alternatorul incarca mai rar, si/sau se modifica limitele de tensiune cand intra/iese in/din functiune) si din cauza asta sistemul S&S intra mai rar in functie de gradul de incarcare al baterieiLast edited by liviunvl; 24 February 2016, 20:41.
Comment
-
am facut un drum din militari in titan, adica am traversat bucurestiul cu vreo 450 kg de incarcatura, plus eu -soferul, plus rezervorul aproape plin, sper ca nu am rupt masina
a mai carat cineva asa mult cu loganul2 ? oare sa ma astept la probleme, sa fac un test la amortizoare ?
Comment
-
Originally posted by panselin4 View Postam avut o parte din greutate pe bancheta spate, tocmai pentru oarecare echilibrare, dar era lasata bine de spate, mai avea 2 degete intre roata si aripa, iar cand este goala masina intra cinci degete lejer, si mai ramane putin loc
Comment
-
Eu cred ca sarcina utila inseamna tot ce intra in masina, benzina, soferul si incarcatura. Cred ca este diferenta dintre greutatea masinii cu rezervorul gol, cu dotarile standard si greutatea maxima totala.„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
-
Originally posted by GuGu21 View Postoricum 1.2 e un motor f puturos cand ai 5 persoane de 130 kg fiecare si portbagajul plin de ciment si incerci sa urci Transfagarasanul ...
Comment
-
pana la urma nu cred ca a cauzat pagube prea mari aceea tura, am mai carat cu ea si alte dati, dar nu atat de mult, si chiar daca as duce de cateva ori pe an nu cred ca este un capat de lume
imi amintesc ca am mai mers cu 4 persoane in masina, eram 5 in total,plus bagaje,se lasase masina, a dus chiar onorabil, loganul chiar duce saracul fara sa zica nimic
si totusi as fi curios care este sarcina utila excluzand soferul si combustibilul, (min-max) 443 kg- sau 531 kg, aveti idee?
Comment
Comment